Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Azul Mielec Torcida Zabrze
V liga Tactiek MG VI
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Zawiślak is nu in balbezit. Burčul bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zawiślak zijn tegenspeler op de grond. Zawiślak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Burčul probeert de bal aan de voet te houden. Verlengia rent richting de bal. Gagatek onderschept slim de pass. Gagatek geeft een lange en hoge pass. Bhavesh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft de bal voor. Clewlow kopt de bal weg. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 1:0

25e minuut.
Milea rent richting de bal. Zawiślak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milczarek. Milczarek krijgt een gele kaart. Zawiślak raakt geblesseerd tijdens het duel. Martic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krupski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 1:1

32e minuut.
Martic rent richting de bal. Burčul verovert de bal door een tackle van achteren. Burčul met een sublieme pass. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 2:1

45e minuut.
Mustermann kopt de bal weg. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski rent richting de bal. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 44%, Torcida Zabrze 56%.
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 2:1

46e minuut.
Lamka geeft een hoge lob. Inworp. Clewlow met de inworp. Bhavesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhavesh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mustermann is nu in balbezit. Mustermann geeft een hoge lob. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh draait met de bal, schiet en ... Drozdov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 3:1

60e minuut.
Clewlow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagatek rent richting de bal. Met opzet legt Hopp zijn tegenspeler op de grond. Hopp is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Świderski is nu in balbezit. Świderski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verlengia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak passt de bal in één keer door. Krupski rent richting de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 3:2

71e minuut.
Zé Pequeno is nu in balbezit. Zé Pequeno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clewlow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagatek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bhavesh heeft problemen om de bal te vangen. Bhavesh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 4:2

82e minuut.
Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh draait met de bal, schiet en ... Drozdov probeert naar een medespeler te passen. Clewlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Clewlow geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zongjun probeert de bal met de borst te controleren. Zongjun geeft de bal voor. Clewlow kopt de bal weg. Bhavesh rent richting de bal. Bhavesh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 49%, Torcida Zabrze 51%.
Club Deportivo Azul Mielec - Torcida Zabrze 5:2