Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ White hourse Academy
Alone Tactiek 523 all
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 75.4
solid Schieten incredible
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Zieleziński speelt de bal door. Kreitāls rent richting de bal. Kreitāls speelt de bal door. Dubois heeft problemen om de bal te vangen. Dubois schiet op doel. Oupický bokst de bal weg. Kreitāls geeft een hoge lob. Dumitrache krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Zieleziński geeft een hoge lob. Dumitrache is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Việt Dũng ... Strafschop! Việt Dũng is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dumitrache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubois zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Oupický bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Szkiełko rent richting de bal. Mancilla onderschept slim de pass. Mancilla met een sublieme pass. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kreitāls bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāls passt de bal in één keer door. Dubois is nu in balbezit. Dubois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:1

12e minuut.
Pavičić passt de bal met de wreef. Betancourt rent richting de bal. Betancourt passt de bal met de wreef. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:2

13e minuut.
Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāls rent richting de bal. Kreitāls geeft een lange en hoge pass. Dubois controleert de bal met de borst. Dubois draait met de bal, schiet en ... Oupický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kreitāls neemt de hoekschop. Dumitrache maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sözeri probeert de bal aan de voet te houden. Thanh Phong geeft de bal voor. Trường Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mancilla speelt de bal door. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache passt de bal in één keer door. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:3

24e minuut.
Kreitāls speelt de bal door. Zieleziński speelt de bal door. Mancilla rent richting de bal. Mancilla geeft een hoge lob. Dubois maakt een snoekduik en kopt de bal. Oupický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Thanh Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Phong passt de bal in één keer door. Kreitāls met een sublieme pass. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāls verovert de bal door een tackle van achteren. Kreitāls geeft de bal voor. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois haalt uit met een fantastische trap. Oupický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kreitāls passt de bal zonder na te denken. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko passt de bal met de wreef. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache schiet op doel. Oupický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mancilla speelt de bal door. Dubois rent richting de bal. Dubois passt de bal in één keer door. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Zieleziński speelt de bal door. Kreitāls is nu in balbezit. Kreitāls speelt de bal door. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. Oupický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreitāls is nu in balbezit. Kreitāls draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mancilla passt de bal zonder na te denken. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko begaat een overtreding. Szkiełko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 74%, White hourse Academy 26%.
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:3

46e minuut.
Zieleziński met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Szkiełko de bal onder controle te krijgen. Kreitāls rent richting de bal. Kreitāls geeft een lange en hoge pass. Dumitrache krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kreitāls de bal. Kreitāls met een sublieme pass. Dubois is nu in balbezit. Dubois schiet op doel. Oupický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mancilla passt de bal zonder na te denken. Kreitāls rent richting de bal. Kreitāls passt de bal zonder na te denken. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache schiet op doel. Oupický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Pavičić is nu in balbezit. Sözeri verovert de bal door een tackle van achteren. Sözeri geeft een hoge lob. Dubois rent richting de bal. Dubois schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kreitāls passt de bal met de wreef. Dubois is nu in balbezit. Dubois probeert naar een medespeler te passen. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache schiet op doel. Oupický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache passt de bal zonder na te denken. Dubois is nu in balbezit. Dubois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:4

68e minuut.
Kreitāls rent richting de bal. Kreitāls geeft de bal voor. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois haalt uit met een fantastische trap. Oupický probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Sözeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavičić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sözeri raakt geblesseerd tijdens het duel. Sözeri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kreitāls kopt de bal weg. Dubois is nu in balbezit. Dubois draait met de bal, schiet en ... Oupický verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla geeft een hoge lob. Dubois kopt de bal weg. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ngọc Cảnh verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Cảnh geeft de bal voor. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:5

81e minuut.
Hải Hà passt de bal in één keer door. Zieleziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Oupický bokst de bal weg.

87e minuut.
Mancilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dubois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancilla is nu in balbezit. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zieleziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dumitrache de bal. Dumitrache passt de bal in één keer door. Daar is Dubois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubois schiet op doel. Oupický bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quỷ đỏ Manchester ☠♆ 68%, White hourse Academy 32%.
Quỷ đỏ Manchester ☠♆ - White hourse Academy 0:5