Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg FC Slovan Bratislava 19
rohova Tactiek rohovka
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 41.4
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rarok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rarok rent richting de bal. Gorgiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgiladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gorgiladze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tlaga komt het veld opgelopen. Clerici met een harde bal richting middenveld. Inworp. Tlaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tlaga de bal onder controle te krijgen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel. Kleks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Syper passt de bal zonder na te denken. Rohlík is nu in balbezit. Rohlík passt de bal zonder na te denken. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jilmer met de inworp. Łuczak rent richting de bal. Łuczak schiet op doel. Clerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Thomas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tlaga rent richting de bal. Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Clerici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Slovan Bratislava 19 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Majaru de bal. Majaru probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Inworp. Chojanecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 63%, FC Slovan Bratislava 19 37%.
Fc Slovan Pressburg - FC Slovan Bratislava 19 1:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuesta komt het veld opgelopen. Devetzis trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kleks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - FC Slovan Bratislava 19 1:1

62e minuut.
Inworp. Tlaga met de inworp. Rarok is nu in balbezit. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Slovan Bratislava 19 1:2

63e minuut.
Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. Clerici bokst de bal weg.

67e minuut.
Thomas speelt de bal door. Inworp. Kleks met de inworp. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlaga met de inworp. Rarok rent richting de bal. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chojanecki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Łuczak de bal onder controle te krijgen. Hopta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kleks met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rarok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łuczak rent richting de bal. Łuczak schiet op doel. Clerici bokst de bal weg. Clerici probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczak met de inworp. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Hopta haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Clerici trapt de bal weg van het doel. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 54%, FC Slovan Bratislava 19 46%.
Fc Slovan Pressburg - FC Slovan Bratislava 19 1:2