Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari Fc Slovan Pressburg
Sedíme v rohu Tactiek rohova
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 36.3
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Turček bereikt de bal nog maar net als eerste. Turček geeft een hoge lob. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Kleks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 1:0

3e minuut.
Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Kleks bokst de bal weg. Daar is Alegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel. Kleks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 2:0

6e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Svitan met een sublieme pass. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Kleks bokst de bal weg. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 3:0

9e minuut.
Romančík speelt de bal door. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Svitan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 3:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubiec met een snelle inworp. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec schiet op doel. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 4:1

14e minuut.
Romančík met een sublieme pass. Daar is Alegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegro haalt uit met een fantastische trap. Svitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 4:2

20e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Seitzer speelt de bal door. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 5:2

21e minuut.
Romančík speelt de bal door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár rent richting de bal. Cuesta onderschept slim de pass. Cuesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svitan met een sublieme pass. Inworp. Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Romančík is nu in balbezit. Romančík passt de bal in één keer door. Alegro rent richting de bal. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kleks trapt de bal weg van het doel. Inworp. Jakubiec met de inworp. Romančík rent richting de bal. Romančík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Romančík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Render is nu in balbezit. Render geeft de bal voor. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kleks speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubiec met de inworp. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Turček trapt de bal weg van het doel. Inworp. Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 6:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 7:2

41e minuut.
Romančík passt de bal in één keer door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 8:2

44e minuut.
Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki geeft de bal voor. Alegro rent richting de bal. Alegro schiet op doel. Svitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 40%, Fc Slovan Pressburg 60%.
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 8:3

47e minuut.
Inworp. Cuesta met de inworp. Seitzer is nu in balbezit. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer schiet op doel. Kleks bokst de bal weg. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 9:3

49e minuut.
Gorgiladze probeert naar een medespeler te passen. Romančík is nu in balbezit. Romančík draait met de bal, schiet en ... Svitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Romančík passt de bal met de wreef. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta passt de bal zonder na te denken. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Gorgiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer rent richting de bal. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer met een snelle inworp. Romančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Kleks bokst de bal weg.

57e minuut.
Hopta met een sublieme pass. Inworp. Seitzer met een snelle inworp. Romančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Romančík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Jakubiec kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romančík met een snelle inworp. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Kleks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec onderschept slim de pass. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 10:3

65e minuut.
Crandley komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jakubiec kopt de bal weg. Alegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegro probeert naar een medespeler te passen. Štetár is nu in balbezit. Štetár haalt uit met een fantastische trap. Kleks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Romančík met de inworp. Romančík rent richting de bal. Romančík passt de bal in één keer door. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Romančík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orzeł komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuesta met een snelle inworp. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 11:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 42%, Fc Slovan Pressburg 58%.
Myjavskí Kopaničiari - Fc Slovan Pressburg 11:3