Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVRDÍ CHLAPI chelsea 7
rohovka Tactiek 3
44% Balbezit 56%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 39.3
formidabel Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Snoeck rent richting de bal. Snoeck probeert naar een medespeler te passen. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Lelučiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 1:0

5e minuut.
Snoeck is nu in balbezit. Snoeck geeft een lange en hoge pass. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Combin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 1:1

12e minuut.
Diegs probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nodarse met de inworp. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Lelučiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 2:1

17e minuut.
Gorda rent richting de bal. Klungelig pakt Gorda de bal. Gorda passt de bal in één keer door. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Combin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Diegs met een snelle inworp. Gorda kan de bal niet met de borst controleren. Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Snoeck kopt de bal weg. Lelučiak bokst de bal weg.

31e minuut.
Diegs verovert de bal door een tackle van achteren. Diegs geeft een lange en hoge pass. Arcangelo kopt de bal weg. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bulatov met een snelle inworp. Diegs rent richting de bal. Diegs met een sublieme pass. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Combin bokst de bal weg.

44e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Rózga geeft een lange en hoge pass. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 40%, chelsea 7 60%.
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 3:1

46e minuut.
Arcangelo met een sublieme pass. Snoeck rent richting de bal. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Lelučiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 4:1

49e minuut.
Snoeck geeft de bal voor. Arcangelo is nu in balbezit. Nodarse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nodarse krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rymuza heeft problemen om de bal te vangen. Gorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse verovert de bal door een tackle van achteren. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 5:1

55e minuut.
Bałamut probeert naar een medespeler te passen. Arcangelo is nu in balbezit. Nodarse begaat een overtreding. Nodarse krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Dobalyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skulme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diegs is nu in balbezit. Diegs draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Arcangelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 6:1

60e minuut.
Snoeck geeft de bal voor. Arcangelo speelt de bal door. Rymuza is nu in balbezit. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lelučiak trapt de bal weg. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Lelučiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Skulme met een sublieme pass. Mingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingtai geeft een lange en hoge pass. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rózga geeft een hoge lob. Inworp. Arcangelo met een snelle inworp. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 7:1

73e minuut.
Arcangelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulatov rent richting de bal. Arcangelo begaat een overtreding. Arcangelo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. Gorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Combin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Diegs speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skulme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diegs is nu in balbezit. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rymuza is nu in balbezit. Rymuza geeft een hoge lob. Arcangelo kopt de bal weg. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Combin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 7:2

90e minuut.
Dobalyan heeft problemen om de bal te vangen. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut geeft een hoge lob. Arcangelo rent richting de bal. Defilippi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 34%, chelsea 7 66%.
TVRDÍ CHLAPI - chelsea 7 7:2