Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 TVRDÍ CHLAPI
3 Tactiek rohovka
63% Balbezit 37%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 32.1
good Schieten average
weak Passen weak
very good Verdedigen hopeless


2e minuut.
Gida rent richting de bal. Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. Gida bereikt de bal nog maar net als eerste. Gida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 1:0

10e minuut.
Lelučiak rent richting de bal. Lelučiak geeft een lange en hoge pass. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo schiet op doel. Combin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Arcangelo speelt de bal door. Inworp. Plichta met de inworp. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kasakevičius probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chevalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasakevičius is nu in balbezit. Kasakevičius draait met de bal, schiet en ... Combin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Arcangelo met een sublieme pass. Inworp. Plichta met de inworp. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skulme met een snelle inworp. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arcangelo de bal. Arcangelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 2:0

43e minuut.
Plichta met de inworp. Kasakevičius rent richting de bal. Kasakevičius speelt de bal door. Daar is Arcangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Combin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Combin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 40%, TVRDÍ CHLAPI 60%.
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 3:0

49e minuut.
Romaniewicz geeft een hoge lob. Inworp. Plichta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorda rent richting de bal. Gorda haalt uit met een fantastische trap. Combin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Plichta met een snelle inworp. Kasakevičius speelt de bal door. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo schiet op doel. Combin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chevalier met de inworp. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Chevalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo heeft problemen om de bal te vangen. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Combin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Snoeck is nu in balbezit. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Skulme verovert de bal door een tackle van achteren. Skulme haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 3:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skulme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasakevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasakevičius schiet op doel. Combin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 4:1

79e minuut.
Arcangelo passt de bal zonder na te denken. Gorda is nu in balbezit. Gorda speelt de bal door. Gida heeft problemen om de bal te vangen. Gida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gida rent richting de bal. Inworp. Skulme met een snelle inworp. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo schiet op doel. Combin bokst de bal weg. Arcangelo heeft problemen om de bal te vangen. Arcangelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 44%, TVRDÍ CHLAPI 56%.
chelsea 7 - TVRDÍ CHLAPI 4:1