Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVRDÍ CHLAPI Fc Slovan Pressburg
rohovka Tactiek rohova
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 36.1
very good Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kleks is nu in balbezit. Kleks geeft een lange en hoge pass. Filz rent richting de bal. Filz schiet op doel. Combin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Fc Slovan Pressburg 0:1

8e minuut.
Hopta geeft een lange en hoge pass. Peraccini rent richting de bal. Skarupa onderschept slim de pass. Skarupa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Skarupa kopt de bal weg. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraccini rent richting de bal. Peraccini draait met de bal, schiet en ... Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TVRDÍ CHLAPI - Fc Slovan Pressburg 1:1

19e minuut.
Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta met een sublieme pass. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa schiet op doel. Combin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Combin trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Defilippi de bal. Defilippi geeft een lange en hoge pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. Kleks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Filz is nu in balbezit. Peraccini is nu in balbezit. Filz maakt een afschuwelijke overtreding. Filz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Skulme met de inworp. Skulme met een sublieme pass. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Fc Slovan Pressburg 2:1

42e minuut.
Peraccini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kardáš de bal. Kardáš geeft een hoge lob. Peraccini is nu in balbezit. Peraccini schiet op doel. Kleks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 46%, Fc Slovan Pressburg 54%.
TVRDÍ CHLAPI - Fc Slovan Pressburg 2:1

48e minuut.
Cuesta passt de bal in één keer door. Filz rent richting de bal. Filz geeft een hoge lob. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Combin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Skarupa is nu in balbezit. Peraccini verovert de bal door een tackle van achteren. Filz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Filz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Filz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Peraccini raakt geblesseerd tijdens het duel. Peraccini komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Perat geeft de bal voor. Inworp. Skulme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarupa rent richting de bal. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Rózga speelt de bal door. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nodarse de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Kleks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mingtai heeft problemen om de bal te vangen. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak geeft een lange en hoge pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Kleks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Fc Slovan Pressburg 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 42%, Fc Slovan Pressburg 58%.
TVRDÍ CHLAPI - Fc Slovan Pressburg 3:1