Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany Myjavskí Kopaničiari
rohak Tactiek Sedíme v rohu
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 35.8
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Kocsis rent richting de bal. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý geeft de bal voor. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer passt de bal zonder na te denken. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jolly met een snelle inworp. Seitzer is nu in balbezit. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 0:1

10e minuut.
Kubina met een sublieme pass. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan onderschept slim de pass. Truchan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 1:1

23e minuut.
Truchan rent richting de bal. Truchan passt de bal in één keer door. Kubina rent richting de bal. Čimo onderschept slim de pass. Čimo draait met de bal, schiet en ... Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čimo is nu in balbezit. Čimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Ramikovič met een snelle inworp. Jolly is nu in balbezit. Jolly schiet op doel. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

30e minuut.
Malinák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seitzer met een snelle inworp. Klungelig pakt Jolly de bal. Jolly draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Zachara onderschept slim de pass. Zachara geeft een hoge lob. Maurer rent richting de bal. Maurer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vanga komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Jolly is nu in balbezit. Jolly met een sublieme pass. Turček heeft problemen om de bal te vangen. Vanga onderschept slim de pass. Vanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 59%, Myjavskí Kopaničiari 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 1:1

47e minuut.
Maurer passt de bal met de wreef. Antolec rent richting de bal. Antolec geeft een lange en hoge pass. Maurer rent richting de bal. Maurer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ramikovič geeft de bal voor. Maurer kopt de bal weg. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly verovert de bal door een tackle van achteren. Jolly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jolly rent richting de bal. Jolly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 1:2

51e minuut.
Kubina speelt de bal door. Vanga heeft problemen om de bal te vangen. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina schiet op doel. Svitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubina rent richting de bal. Kubina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 2:2

60e minuut.
Vanga is nu in balbezit. Štetár rent richting de bal. Vanga onderschept slim de pass. Vanga schiet op doel. Svitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 3:2

69e minuut.
Ramikovič passt de bal met de wreef. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft de bal voor. Maurer is nu in balbezit. Maurer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Maurer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štetár is nu in balbezit. Maurer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Maurer de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Čimo met de inworp. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer passt de bal zonder na te denken. Turček rent richting de bal. Turček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 42%, Myjavskí Kopaničiari 58%.
Botafogo Piešťany - Myjavskí Kopaničiari 3:2