Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Bratislava 19 chelsea 7
rohovka Tactiek 3
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 37.3
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Majaru geeft een lange en hoge pass. Pečovský is nu in balbezit. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pečovský probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coman met de inworp. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš draait met de bal, schiet en ... Lelučiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Romaniewicz rent richting de bal. Romaniewicz geeft een hoge lob. Escobosa probeert de bal met de borst te controleren. Escobosa schiet op doel. Clerici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - chelsea 7 0:1

17e minuut.
Diegs geeft een hoge lob. Lelučiak rent richting de bal. Lelučiak geeft een lange en hoge pass. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pečovský heeft problemen om de bal te vangen. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman draait met de bal, schiet en ... Lelučiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Coman met een snelle inworp. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečovský passt de bal in één keer door. Escobosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Pečovský de bal. Gorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorda passt de bal in één keer door. Coman controleert de bal met de borst. Coman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gorda is nu in balbezit. Gorda passt de bal in één keer door. Pečovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman onderschept slim de pass. Coman draait met de bal, schiet en ... Lelučiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gidoš is nu in balbezit. Gidoš geeft de bal voor. Klungelig pakt Coman de bal. Coman schiet op doel. Lelučiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gidoš met een sublieme pass. Majaru is nu in balbezit. Majaru geeft de bal voor. Coman rent richting de bal. Coman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Gorda heeft problemen om de bal te vangen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman onderschept slim de pass. Coman schiet op doel. Lelučiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - chelsea 7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 39%, chelsea 7 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slovan Bratislava 19 - chelsea 7 1:1

55e minuut.
Escobosa draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Kyszel trapt de bal weg. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman schiet op doel. Lelučiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Arcangelo de bal. Lelučiak met een sublieme pass. Escobosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobosa haalt uit met een fantastische trap. Clerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - chelsea 7 1:2

72e minuut.
Escobosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kršňák komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pečovský rent richting de bal. Pečovský passt de bal met de wreef. Arcangelo is nu in balbezit. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman draait met de bal, schiet en ... Lelučiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coman rent richting de bal. Coman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Slovan Bratislava 19 - chelsea 7 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 54%, chelsea 7 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slovan Bratislava 19 - chelsea 7 2:2