Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatemala U21 Īrān U21
Guate2019 Tactiek Iran
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 39.7
good Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


20e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Teruel probeert naar een medespeler te passen. Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft een lange en hoge pass. Paal!

30e minuut.
Echenagusia geeft een lange en hoge pass. Salkin rent richting de bal. Salkin passt de bal met de wreef. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quesada neemt de hoekschop. Moullai heeft problemen om de bal te vangen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboa komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Moullai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thabet is nu in balbezit. Thabet geeft een lange en hoge pass. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata draait met de bal, schiet en ... Bani-Sadr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Salkin geeft de bal voor. Inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teruel geeft de bal voor. Plata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatemala U21 31%, Īrān U21 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guatemala U21 - Īrān U21 0:0

48e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Balboa geeft een hoge lob. Valero rent richting de bal. Valero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guatemala U21 - Īrān U21 1:0

52e minuut.
Inworp. Unanue komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia geeft de bal voor. Moullai kopt de bal weg. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap. Chulvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estili rent richting de bal. Estili draait met de bal, schiet en ... Chulvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guatemala U21 - Īrān U21 1:1

74e minuut.
Daar is Benhalima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teruel rent richting de bal. Teruel passt de bal zonder na te denken. Unanue bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr bokst de bal weg. Unanue rent richting de bal. Unanue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatemala U21 - Īrān U21 2:1

77e minuut.
Salkin kopt de bal weg. Echenagusia probeert de bal met de borst te controleren. Echenagusia geeft een lange en hoge pass. Unanue is nu in balbezit. Unanue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guatemala U21 - Īrān U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatemala U21 31%, Īrān U21 69%.
Guatemala U21 - Īrān U21 3:1