Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Īrān U21 Misr U21
5-3-2 Tactiek Diamond
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 32.1
solid Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Daei verovert de bal door een tackle van achteren. Daei geeft een lange en hoge pass. Estili kopt de bal weg. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Estili kopt de bal weg. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nasser moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nasser schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Haliwa geeft een lange en hoge pass. Moullai probeert naar een medespeler te passen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shehata de bal onder controle te krijgen. Aslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mehani onderschept slim de pass. Mehani geeft een hoge lob. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Aslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Misr U21 1:0

25e minuut.
Moullai passt de bal in één keer door. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Misr U21 2:0

33e minuut.
Moullai is nu in balbezit. Moullai geeft een lange en hoge pass. Thabet rent richting de bal. Estili is nu in balbezit. Estili schiet op doel. Aslan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Benhalima geeft een hoge lob. Thabet is nu in balbezit. Gadi probeert naar een medespeler te passen. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Misr U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 41%, Misr U21 59%.
Īrān U21 - Misr U21 3:0

46e minuut.
Gamali komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rezk passt de bal met de wreef. Machardiegui is nu in balbezit. Elkhateib verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhateib draait met de bal, schiet en ... Jayhoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Misr U21 3:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emam komt het veld opgelopen. Fouad komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Shehata geeft een lange en hoge pass. Elkhateib rent richting de bal. Elkhateib draait met de bal, schiet en ... Jayhoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gamali probeert naar een medespeler te passen. Elkhateib kopt de bal weg. Mehani heeft problemen om de bal te vangen. Najjar is nu in balbezit. Najjar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Moullai is nu in balbezit. Emam rent richting de bal. Emam geeft de bal voor. Elkhateib rent richting de bal. Elkhateib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Misr U21 3:2

75e minuut.
Gamali met een sublieme pass. Moullai kopt de bal weg. Estili probeert de bal aan de voet te houden. Thabet rent richting de bal. Thabet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Estili onderschept slim de pass. Estili passt de bal met de wreef. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet haalt uit met een fantastische trap. Gamali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Misr U21 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 39%, Misr U21 61%.
Īrān U21 - Misr U21 4:2