Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEREM FK Adıyaman FC
442 Tactiek yeniiiii
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 36.1
good Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Yağlısakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağlısakal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pangraţiu de bal. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki draait met de bal, schiet en ... Xylas bokst de bal weg. Agli rent richting de bal. Agli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Adıyaman FC 0:1

10e minuut.
Karaduman rent richting de bal. Karaduman passt de bal in één keer door. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki schiet op doel. Xylas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Adıyaman FC 0:2

11e minuut.
Nizamoğlu passt de bal in één keer door. Seldeviren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agli bereikt de bal nog maar net als eerste. Agli draait met de bal, schiet en ... Xylas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Adıyaman FC 0:3

14e minuut.
Karaduman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agli is nu in balbezit. Agli probeert naar een medespeler te passen. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Adıyaman FC 0:4

22e minuut.
Vetsch probeert naar een medespeler te passen. Makovi rent richting de bal. Nizamoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nizamoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - Adıyaman FC 1:4

37e minuut.
Alkış met een snelle inworp. Örge rent richting de bal. Agli maakt een afschuwelijke overtreding. Agli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 58%, Adıyaman FC 42%.
KEREM FK - Adıyaman FC 1:4

89e minuut.
Özertan onderschept slim de pass. Özertan geeft een lange en hoge pass. Örge controleert de bal met de borst. Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki schiet op doel. Xylas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 48%, Adıyaman FC 52%.
KEREM FK - Adıyaman FC 1:4