Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pas de Nom FC Kocaelispor
dubpdn Tactiek yeni
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 32.6
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Uykucu passt de bal in één keer door. McAnuff is nu in balbezit. McAnuff probeert naar een medespeler te passen. Yüce rent richting de bal. Yüce draait met de bal, schiet en ... Törük bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:0

11e minuut.
Mamaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeli onderschept slim de pass. Türkeli met een sublieme pass. Klungelig pakt Marko de bal. Marko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:1

12e minuut.
Krajnc geeft de bal voor. Inworp. Mamaia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vassallo geeft een lange en hoge pass. Marko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:2

13e minuut.
Marko bereikt de bal nog maar net als eerste. Marko geeft een hoge lob. Türkeli is nu in balbezit. Chodynicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodynicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sephadi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mamaia neemt de hoekschop. Edmeades heeft problemen om de bal te vangen. Edmeades haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamaia met de inworp. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo geeft de bal voor. Marko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:4

25e minuut.
Vassallo is nu in balbezit. Vassallo geeft een hoge lob. Marko is nu in balbezit. Marko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:5

35e minuut.
Boyacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edmeades is nu in balbezit. Edmeades geeft een hoge lob. Marko is nu in balbezit. Marko haalt uit met een fantastische trap. Blaine bokst de bal weg.

37e minuut.
Chodynicki haalt uit met een fantastische trap. Daar is Krajnc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamaia geeft een lange en hoge pass. Blaine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:6

38e minuut.
Daar is Marko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAnuff onderschept slim de pass. McAnuff geeft een hoge lob. Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Türkeli rent richting de bal. Türkeli met een sublieme pass. McAnuff heeft problemen om de bal te vangen. Chodynicki is nu in balbezit. Chodynicki draait met de bal, schiet en ... Blaine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas de Nom 72%, FC Kocaelispor 28%.
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:6

55e minuut.
Kollu kopt de bal weg. Vassallo geeft de bal voor. Marko is nu in balbezit. Marko haalt uit met een fantastische trap. Blaine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:7

57e minuut.
Edmeades is nu in balbezit. Boyacıoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Edmeades is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edmeades met een snel genomen vrije trap. Chodynicki kopt de bal weg. Daar is Krajnc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marko rent richting de bal. Marko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:8

60e minuut.
Boyacıoğlu rent richting de bal. Wadoń onderschept slim de pass. Wadoń geeft een lange en hoge pass. Marko rent richting de bal. Marko geeft een lange en hoge pass. Blaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chodynicki is nu in balbezit. Chodynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas de Nom 57%, FC Kocaelispor 43%.
Pas de Nom - FC Kocaelispor 1:9