Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Īrān U21 Moldova U21
5-3-2 Tactiek Clasik
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 7
44 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Estili probeert de bal aan de voet te houden. Cocichin rent richting de bal. Cocichin passt de bal zonder na te denken. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon bokst de bal weg.

9e minuut.
Buitenspel voor Adamenco. Goede buitenspelval van de verdediging. Mehani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Cioresco de bal. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili draait met de bal, schiet en ... Bîzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estili rent richting de bal. Estili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rezneac is nu in balbezit. Rezneac passt de bal met de wreef. Adamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamenco draait met de bal, schiet en ... Jayhoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Moldova U21 0:1

23e minuut.
Mehani geeft een lange en hoge pass. Rezneac probeert naar een medespeler te passen. Gorobeţ is nu in balbezit. Gorobeţ geeft de bal voor. Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rezneac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cocichin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocichin geeft een lange en hoge pass. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori haalt uit met een fantastische trap. Jayhoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mehani heeft problemen om de bal te vangen. Adamenco is nu in balbezit. Adamenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Moldova U21 0:2

40e minuut.
Harcel geeft een lange en hoge pass. Mechergui is nu in balbezit. Asgari alam probeert naar een medespeler te passen. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 56%, Moldova U21 44%.
Īrān U21 - Moldova U21 0:2

46e minuut.
Derli komt het veld opgelopen. Bodicico komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Harcel kopt de bal weg. Harcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Harcel geeft een hoge lob. Bodicico rent richting de bal. Bodicico schiet op doel. Jayhoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Benhalima passt de bal met de wreef. Estili rent richting de bal. Conişescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Conişescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Conişescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Derli geeft een hoge lob. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estili de bal. Estili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galac met een sublieme pass. Klungelig pakt Fîrnachi de bal. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel. Bîzga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Īrān U21 - Moldova U21 1:2

75e minuut.
Benhalima met een sublieme pass. Moullai rent richting de bal. Harcel begaat een overtreding. Harcel krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gorobeţ rent richting de bal. Gorobeţ passt de bal in één keer door. Adamenco rent richting de bal. Bodicico is nu in balbezit. Bodicico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fîrnachi speelt de bal door. Asgari alam met een sublieme pass. Estili rent richting de bal. Estili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Benhalima speelt de bal door. Moullai bereikt de bal nog maar net als eerste. Moullai passt de bal zonder na te denken. Estili rent richting de bal. Estili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Fîrnachi geeft de bal voor. Bodicico kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salkin de bal onder controle te krijgen. Adamenco is nu in balbezit. Adamenco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 37%, Moldova U21 63%.
Īrān U21 - Moldova U21 1:2