Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunderdome Unite Athlétic Saint-Jean Le Brique
442 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten solid
adequate Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Scoglio is nu in balbezit. Scoglio passt de bal in één keer door. Legato speelt de bal door. Delle Fratte is nu in balbezit. Delle Fratte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Stelmach met een harde bal richting middenveld. Scoglio kopt de bal weg. Legato bereikt de bal nog maar net als eerste. Legato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Scoglio probeert naar een medespeler te passen. Romanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanowicz passt de bal zonder na te denken. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vergori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori passt de bal zonder na te denken. Delle Fratte heeft problemen om de bal te vangen. Delle Fratte draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert de bal aan de voet te houden. Stelmach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Michałowicz passt de bal met de wreef. Delle Fratte bereikt de bal nog maar net als eerste. Legato rent richting de bal. Legato schiet op doel. Stelmach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 1:0

10e minuut.
Barreto speelt de bal door. Burek probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos met een sublieme pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vergori kan de bal niet met de borst controleren. Delle Fratte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Fratte passt de bal met de wreef. Legato rent richting de bal. Legato schiet op doel. Stelmach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:0

29e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Barreto is nu in balbezit. Conti Santolini rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1

38e minuut.
Burek rent richting de bal. Scoglio verovert de bal door een tackle van achteren. Scoglio geeft een hoge lob. Delle Fratte is nu in balbezit. Delle Fratte draait met de bal, schiet en ... Stelmach bokst de bal weg.

44e minuut.
Romanowicz passt de bal in één keer door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López speelt de bal door. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. Genovese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Baere rent richting de bal. Baere geeft een hoge lob. Puerto probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel. Paal! Genovese probeert wanhopig de bal te grijpen. Baere bereikt de bal nog maar net als eerste. Baere speelt de bal door. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderdome Unite 56%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 44%.
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1

52e minuut.
Lukačovič passt de bal in één keer door. Vergori rent richting de bal. Romanowicz speelt de bal door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Scoglio met een snelle inworp. Daar is Legato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legato geeft een lange en hoge pass. Lukačovič rent richting de bal. Lukačovič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Romanowicz speelt de bal door. Daar is Conti Santolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:2

76e minuut.
Klungelig pakt Delle Fratte de bal. Legato is nu in balbezit. Met opzet legt Lupescu zijn tegenspeler op de grond. Lupescu krijgt een gele kaart. Legato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Conti Santolini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tobescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
López kopt de bal weg. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft de bal voor. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Genovese trapt de bal weg. Romanowicz speelt de bal door. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto schiet op doel. Genovese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:3

90e minuut.
Lukačovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukačovič passt de bal met de wreef. Scoglio is nu in balbezit. Scoglio geeft een lange en hoge pass. Legato krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderdome Unite 66%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thunderdome Unite - Athlétic Saint-Jean Le Brique 3:3