Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: CS Targoviste Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
CS Targoviste www.pandramaikos.gr
Stefan Tactiek 442
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Doeltrap. Paniagua met een harde bal richting middenveld. Bruzzese kopt de bal weg. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal met de wreef. Örlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Paszulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Premoli zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Benassi de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magalhães met de inworp. Bruzzese rent richting de bal. Bruzzese geeft een lange en hoge pass. Benassi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bruzzese is nu in balbezit. Bruzzese met een sublieme pass. Bledzewski met een sublieme pass. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Paniagua trapt de bal weg. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski passt de bal zonder na te denken. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 0:2

37e minuut.
Klouček met een sublieme pass. Bledzewski met een sublieme pass. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov schiet op doel. Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 0:3

38e minuut.
Cojocaru speelt de bal door. Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal met de wreef. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 1:3

40e minuut.
Pleşca rent richting de bal. Klouček verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kijek. Kijek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kijek rent richting de bal. Premoli verovert de bal door een tackle van achteren. Riestra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riestra krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Premoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Mestre Mendo met een snel genomen vrije trap. Həbibov kopt de bal weg. Klungelig pakt Rădulescu de bal. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 55%, www.pandramaikos.gr 45%.
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 1:3

49e minuut.
Bruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzese geeft de bal voor. Həbibov rent richting de bal. Həbibov draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 1:4

52e minuut.
Örlund onderschept slim de pass. Örlund passt de bal met de wreef. Benassi speelt de bal door. Daar is Həbibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həbibov schiet op doel. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Premoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Premoli geeft een hoge lob. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 1:5

54e minuut.
Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi passt de bal in één keer door. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov haalt uit met een fantastische trap. Paniagua bokst de bal weg.

56e minuut.
Bledzewski is nu in balbezit. Bledzewski passt de bal in één keer door. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 1:6

75e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Həbibov verovert de bal door een tackle van achteren. Həbibov probeert naar een medespeler te passen. Benassi is nu in balbezit. Benassi schiet op doel. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 66%, www.pandramaikos.gr 34%.
CS Targoviste - www.pandramaikos.gr 1:6