Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Mokrá Hora Spartak Hrádek
UZAVRETA OBRANA Tactiek Filip
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 49.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Ubaldo rent richting de bal. Visnyár rent richting de bal. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gašparin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:1

3e minuut.
Militaru is nu in balbezit. Militaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cioban de bal. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pap passt de bal in één keer door. Visnyár is nu in balbezit. Visnyár speelt de bal door. Daar is Le Bihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:2

8e minuut.
Choltkoš is nu in balbezit. Choltkoš passt de bal zonder na te denken. Visnyár is nu in balbezit. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Visnyár is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paolantoni zal de hoekschop nemen. Visnyár kopt de bal weg. Klungelig pakt Le Bihan de bal. Bojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Le Bihan controleert de bal met de borst. Visnyár rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paolantoni neemt de hoekschop. Le Bihan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pap passt de bal zonder na te denken. Gašparin rent richting de bal. Visnyár verovert de bal door een tackle van achteren. Visnyár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ubaldo probeert naar een medespeler te passen. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal met de wreef. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona schiet op doel. Iavaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Negrizzolo probeert de bal met de borst te controleren. Le Bihan verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bihan met een sublieme pass. Visnyár rent richting de bal. Visnyár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lód geeft een lange en hoge pass. Savov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov met een sublieme pass. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan schiet op doel. Bojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 56%, Spartak Hrádek 44%.
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:2

47e minuut.
Le Bihan rent richting de bal. Visnyár is nu in balbezit. Visnyár passt de bal met de wreef. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Bojčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bartoszewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paolantoni met de inworp. Choltkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Choltkoš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Pap onderschept slim de pass. Pap speelt de bal door. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:3

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bojčev niet meer kan verder spelen. Shtan`ko komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Engels is nu in balbezit. De Tomaso onderschept slim de pass. Pap geeft een hoge lob. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Savov met de inworp. Choltkoš is nu in balbezit. Choltkoš passt de bal met de wreef. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Choltkoš probeert naar een medespeler te passen. Bródka is nu in balbezit. Visnyár onderschept slim de pass. Visnyár haalt uit met een fantastische trap. Bartoszewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shtan`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Paolantoni geeft een hoge lob. Daar is Le Bihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bihan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Visnyár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visnyár draait met de bal, schiet en ... Shtan`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Le Bihan rent richting de bal. Le Bihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:4

70e minuut.
Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan passt de bal zonder na te denken. Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnyár haalt uit met een fantastische trap. Shtan`ko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:5

73e minuut.
Visnyár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Visnyár de bal. Visnyár passt de bal in één keer door. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Choltkoš is nu in balbezit. Klungelig pakt Choltkoš de bal. Choltkoš passt de bal met de wreef. Le Bihan is nu in balbezit. Le Bihan haalt uit met een fantastische trap. Shtan`ko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 0:6

82e minuut.
Iavaroni probeert naar een medespeler te passen. Visnyár kan de bal niet met de borst controleren. Visnyár passt de bal in één keer door. Le Bihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bihan schiet op doel. Shtan`ko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Choltkoš is nu in balbezit. Ubaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ubaldo met een sublieme pass. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona haalt uit met een fantastische trap. Iavaroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 59%, Spartak Hrádek 41%.
TJ Mokrá Hora - Spartak Hrádek 1:6