Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-18 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FK DvaBresta arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
FK Dva Bresta Wajdelotki
123-mir-iza Tactiek 532
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 37.4
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
matig Verdedigen goed


15e minuut.
Tomić onderschept slim de pass. Tomić speelt de bal door. Ramić speelt de bal door. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rudziński rent richting de bal. Rudziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rudziński rent richting de bal. Rudziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dva Bresta - Wajdelotki 1:0

33e minuut.
Pongor is nu in balbezit. Pongor heeft problemen om de bal te vangen. Pongor probeert naar een medespeler te passen. Rudziński heeft problemen om de bal te vangen. Rudziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dva Bresta 39%, Wajdelotki 61%.
FK Dva Bresta - Wajdelotki 1:0

46e minuut.
Rudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rudziński geeft de bal voor. Pongor controleert de bal met de borst. Pongor schiet op doel. Van de Craen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dva Bresta - Wajdelotki 2:0

55e minuut.
Ramić passt de bal met de wreef. Rudziński heeft problemen om de bal te vangen. Rudziński passt de bal zonder na te denken. Pongor heeft problemen om de bal te vangen. Pongor draait met de bal, schiet en ... Van de Craen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ostroróg rent richting de bal. Ostroróg geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tomić de bal onder controle te krijgen. Ivetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivetić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Schäfer de bal. Tomić is nu in balbezit. Tomić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rudziński de bal. Rudziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ivetić is nu in balbezit. Ivetić passt de bal met de wreef. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dva Bresta - Wajdelotki 3:0

80e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković geeft de bal voor. Rudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudziński haalt uit met een fantastische trap. Van de Craen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dva Bresta - Wajdelotki 4:0

85e minuut.
Tomić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kohár de bal. Pongor verovert de bal door een tackle van achteren. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Van de Craen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Dva Bresta - Wajdelotki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Dva Bresta 39%, Wajdelotki 61%.
FK Dva Bresta - Wajdelotki 5:0