Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-27 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DE KAZERNE
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Bram`s army Burpies
Brammeke Tactiek lekkerrrr
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 26.1
solid Schieten weak
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips met een sublieme pass. Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens draait met de bal, schiet en ... Cirulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bram`s army - Burpies 1:0

6e minuut.
Carbo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iloniak. Carbo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uneken zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carbo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Novoselac rent richting de bal. Phillips is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seoane. Seoane krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ydens passt de bal met de wreef. Uneken speelt de bal door. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Bouwens rent richting de bal. Bouwens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan geeft de bal voor. Daar is Carreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashari is nu in balbezit. Ashari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bouwens verovert de bal door een tackle van achteren. Bouwens passt de bal zonder na te denken. Carbo is nu in balbezit. Carbo draait met de bal, schiet en ... Cirulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Novoselac probeert naar een medespeler te passen. de Jongh probeert naar een medespeler te passen. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bram`s army - Burpies 2:0

35e minuut.
Seoane probeert naar een medespeler te passen. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma probeert naar een medespeler te passen. Carbo is nu in balbezit. Carbo draait met de bal, schiet en ... Cirulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Raneri is nu in balbezit. Carbo verovert de bal door een tackle van achteren. Carbo passt de bal zonder na te denken. Bouwens rent richting de bal. Bouwens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bram`s army 31%, Burpies 69%.
Bram`s army - Burpies 2:0

55e minuut.
Uneken rent richting de bal. Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak passt de bal zonder na te denken. Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszak schiet op doel. Alaşahin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ydens rent richting de bal. Novoselac met een sublieme pass. Bouwens is nu in balbezit. Bouwens draait met de bal, schiet en ... Cirulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bram`s army - Burpies 3:0

72e minuut.
Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Bouwens rent richting de bal. Bouwens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Banaszak kopt de bal weg. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft de bal voor. Bouwens is nu in balbezit. Bouwens haalt uit met een fantastische trap. Cirulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bram`s army - Burpies 4:0

77e minuut.
Tursumović is nu in balbezit. Tursumović passt de bal zonder na te denken. de Jongh is nu in balbezit. Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac geeft een hoge lob. Carbo rent richting de bal. Carbo draait met de bal, schiet en ... Cirulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bram`s army - Burpies 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bram`s army 31%, Burpies 69%.
Bram`s army - Burpies 5:0