Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
™Lechia Gdańsk™ NWW GANG
Lechia 4-1-2-3 Tactiek Mekelele
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Kuciel passt de bal in één keer door. Kušljić met een sublieme pass. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain is nu in balbezit. Châtelain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ursu kan de bal niet met de borst controleren. Châtelain is nu in balbezit. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain verovert de bal door een tackle van achteren. Châtelain draait met de bal, schiet en ... Campironi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Maniu met een sublieme pass. Milošov is nu in balbezit. Morand begaat een overtreding. Milošov raakt geblesseerd tijdens het duel. Güerere wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Morand geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papa-Figos met een snelle inworp. Milošov rent richting de bal. Milošov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Maniu met een sublieme pass. Viiger probeert de bal met de borst te controleren. Viiger geeft een lange en hoge pass. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Križanac haalt uit met een fantastische trap. Campironi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Križanac rent richting de bal. Križanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
™Lechia Gdańsk™ - NWW GANG 0:1

15e minuut.
Kuciel geeft de bal voor. Châtelain heeft problemen om de bal te vangen. Châtelain passt de bal met de wreef. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Križanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maniu geeft de bal voor. Malato kopt de bal weg. Milošov is nu in balbezit. Milošov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kušljić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maričić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maričić geeft een lange en hoge pass. Križanac krijgt zijn hoofd ertegen. Campironi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
™Lechia Gdańsk™ - NWW GANG 0:2

19e minuut.
Kušljić geeft een hoge lob. Maričić probeert de bal met de borst te controleren. Maričić passt de bal in één keer door. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Križanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
™Lechia Gdańsk™ - NWW GANG 0:3

41e minuut.
Kuciel onderschept slim de pass. Kušljić rent richting de bal. Kušljić geeft een lange en hoge pass. Châtelain is nu in balbezit. Châtelain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Maričić rent richting de bal. Maniu rent richting de bal. Maričić onderschept slim de pass. Maričić geeft een lange en hoge pass. Križanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ™Lechia Gdańsk™ 65%, NWW GANG 35%.
™Lechia Gdańsk™ - NWW GANG 0:3

54e minuut.
Jasiński geeft de bal voor. Inworp. Papa-Figos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milošov is nu in balbezit. Milošov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Châtelain rent richting de bal. Châtelain haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Križanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dmochowski onderschept slim de pass. Maričić onderschept slim de pass. Maričić speelt de bal door. Châtelain bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain haalt uit met een fantastische trap. Campironi bokst de bal weg.

65e minuut.
Kušljić passt de bal zonder na te denken. Ursu rent richting de bal. Châtelain onderschept slim de pass. Châtelain schiet op doel. Campironi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
™Lechia Gdańsk™ - NWW GANG 0:4

67e minuut.
Maričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maričić geeft een lange en hoge pass. Dmochowski is nu in balbezit. Križanac onderschept slim de pass. Križanac haalt uit met een fantastische trap. Campironi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Jasiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dymek komt het veld opgelopen. Papa-Figos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Châtelain rent richting de bal. Châtelain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Châtelain bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain passt de bal in één keer door. Dmochowski kan de bal niet met de borst controleren. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Križanac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Papa-Figos probeert de bal met de borst te controleren. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić passt de bal zonder na te denken. Daar is Châtelain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Châtelain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Maričić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maričić probeert naar een medespeler te passen. Križanac is nu in balbezit. Châtelain bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ™Lechia Gdańsk™ 76%, NWW GANG 24%.
™Lechia Gdańsk™ - NWW GANG 0:4