Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza & Pasta KAYSERİ DSİ
Gambas e kutas Tactiek piontek
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 23.9
redelijk Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Podolski draait met de bal, schiet en ... Weise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cucu zal de hoekschop nemen. Manuszewski springt en kopt de bal. Küsser bokst de bal weg.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cucu met de inworp. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo geeft de bal voor. Manuszewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zverev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo geeft een hoge lob. Küsser bokst de bal weg. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - KAYSERİ DSİ 1:0

35e minuut.
Manuszewski kopt de bal weg. Weise verovert de bal door een tackle van achteren. Zverev rent richting de bal. Podolski verovert de bal door een tackle van achteren. Podolski draait met de bal, schiet en ... Küsser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolski schiet op doel. Küsser bokst de bal weg.

39e minuut.
Morales met de inworp. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo geeft de bal voor. Podolski is nu in balbezit. Podolski draait met de bal, schiet en ... Küsser bokst de bal weg.

42e minuut.
Stoenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stoenescu geeft een hoge lob. Weise is nu in balbezit. Podolski onderschept slim de pass. Podolski schiet op doel. Küsser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 32%, KAYSERİ DSİ 68%.
Pizza & Pasta - KAYSERİ DSİ 1:0

46e minuut.
Martinelli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Podolski heeft problemen om de bal te vangen. Podolski schiet op doel. Zverev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cucu is nu in balbezit. Cucu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gawinek onderschept slim de pass. Gawinek met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinelli is nu in balbezit. Martinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo passt de bal zonder na te denken. Martinelli is nu in balbezit. Martinelli schiet op doel. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Podolski is nu in balbezit. Podolski passt de bal met de wreef. Prahov rent richting de bal. Martinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Martinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Di Fronzo passt de bal met de wreef. Luque rent richting de bal. Podolski verovert de bal door een tackle van achteren. Podolski haalt uit met een fantastische trap. Küsser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - KAYSERİ DSİ 2:0

85e minuut.
Neros probeert de bal aan de voet te houden. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu geeft een hoge lob. Martinelli is nu in balbezit. Martinelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - KAYSERİ DSİ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 40%, KAYSERİ DSİ 60%.
Pizza & Pasta - KAYSERİ DSİ 3:0