Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz Pabianice Roossoneri
352 Tactiek sedorf
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurczyk de bal onder controle te krijgen. Gysels is nu in balbezit. Jurczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyk draait met de bal, schiet en ... Turbatu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bratchyk zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bratchyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vienosalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gysels met een sublieme pass. Vienosalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienosalmi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Bojas met de inworp. Başak met een sublieme pass. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 1:0

16e minuut.
Schmiderer is nu in balbezit. Başak is nu in balbezit. Başak passt de bal met de wreef. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Klich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak met een sublieme pass. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer draait met de bal, schiet en ... Klich probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Bratchyk met de inworp. Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienosalmi onderschept slim de pass. Vienosalmi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mathopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathopa passt de bal zonder na te denken. Jungell probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Klich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:0

25e minuut.
Bratchyk is nu in balbezit. Jurczyk rent richting de bal. Bratchyk is nu in balbezit. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk haalt uit met een fantastische trap. Vârtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bratchyk zal de hoekschop nemen. Jurczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Vârtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:1

27e minuut.
Slavchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jungell rent richting de bal. Pischedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jungell moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jungell kan niet meer verder spelen. Derdaś komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski passt de bal met de wreef. Jurczyk rent richting de bal. Jurczyk draait met de bal, schiet en ... Vârtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:2

36e minuut.
Bratchyk passt de bal in één keer door. Jurczyk rent richting de bal. Turbatu is nu in balbezit. Jurczyk onderschept slim de pass. Jurczyk schiet op doel. Vârtejaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 48%, Roossoneri 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:2

48e minuut.
Inworp. Powierża komt het veld opgelopen. Borejko komt het veld opgelopen. Pischedda met de inworp. Paczkowski probeert naar een medespeler te passen. Powierża onderschept slim de pass. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk schiet op doel. Vârtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Turbatu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:3

58e minuut.
Pischedda probeert naar een medespeler te passen. Jurczyk is nu in balbezit. Borejko maakt een afschuwelijke overtreding. Borejko krijgt een gele kaart. Jurczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czerkawski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienosalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienosalmi passt de bal zonder na te denken. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bojas met een snelle inworp. Powierża speelt de bal door. Başak speelt de bal door. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Slavchev kopt de bal weg. Czerkawski heeft problemen om de bal te vangen. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak geeft de bal voor. Schmiderer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gałęzewski heeft problemen om de bal te vangen. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:4

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Montefameglio de bal onder controle te krijgen. Bratchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratchyk speelt de bal door. Jurczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Slavchev kopt de bal weg. Bratchyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montefameglio onderschept slim de pass. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vârtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 61%, Roossoneri 39%.
Włókniarz Pabianice - Roossoneri 2:4