Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-07 19:30
  • Competitiewedstrijd: 2021
  • Stadion: im. Borysa Łysika
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
ASRIM Iskrzynia Iskra Tarnow
Corona Tactiek demoney
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 42.4
adequate Schieten adequate
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria geeft een hoge lob. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi geeft de bal voor. Sanabria springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rudak geeft de bal voor. Brezovac kopt de bal weg. Tido heeft problemen om de bal te vangen. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft een lange en hoge pass. Lulek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sanabria is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto geeft een hoge lob. McCormick is nu in balbezit. McCormick schiet op doel. Lulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rätz heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez speelt de bal door. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov haalt uit met een fantastische trap. Lulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 1:0

30e minuut.
Tido heeft problemen om de bal te vangen. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rätz passt de bal zonder na te denken. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi draait met de bal, schiet en ... Isai bokst de bal weg.

45e minuut.
Paauwe heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz is nu in balbezit. Zahid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortíz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szűgyi neemt zijn aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 48%, Iskra Tarnow 52%.
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 1:0

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Solomon speelt de bal door. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac geeft een lange en hoge pass. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick schiet op doel. Lulek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Whittaker geeft de bal voor. Jurukov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 2:0

50e minuut.
Paauwe is nu in balbezit. Paauwe geeft de bal voor. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft een hoge lob. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Sanabria de bal. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz schiet op doel. Isai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kędzierski is nu in balbezit. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov probeert naar een medespeler te passen. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 3:0

58e minuut.
Cano geeft een hoge lob. Jurukov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruat. Bruat krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lulek met een harde bal richting middenveld. Cano kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudak de bal. McCormick rent richting de bal. McCormick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe geeft een hoge lob. Daar is Kędzierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormick is nu in balbezit. McCormick schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov passt de bal met de wreef. McCormick rent richting de bal. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Lulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 4:0

70e minuut.
Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Soto ... Strafschop! Ortíz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanabria kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 4:1

75e minuut.
Whittaker geeft de bal voor. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jurukov de bal. Jurukov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Whittaker met de inworp. Cano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurukov rent richting de bal. Jurukov draait met de bal, schiet en ... Lulek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 5:1

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lulek niet meer kan verder spelen. Gruber komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 38%, Iskra Tarnow 62%.
ASRIM Iskrzynia - Iskra Tarnow 5:1