Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-17 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: deren Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
deren Eskişehirspor
for 3 Tactiek Ana Taktik
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Altıntop onderschept slim de pass. Mogiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Mogiełka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Monti de bal. Monti draait met de bal, schiet en ... Altuntaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Altuntaş niet meer kan verder spelen. Bilicz komt het veld opgelopen. Występski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monti rent richting de bal. Monti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalasçı de bal. Capovilla is nu in balbezit. Capovilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Blot bereikt de bal nog maar net als eerste. Blot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blešić met een snelle inworp. Mogiełka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Yiğitarslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öngen rent richting de bal. Pallaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallaschke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deren - Eskişehirspor 1:0

23e minuut.
Mogiełka kan de bal niet met de borst controleren. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mogiełka zijn tegenspeler op de grond. Mogiełka krijgt een gele kaart. Öngen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Öngen kan niet meer verder spelen. Fariolo komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Daar is Kalasçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capovilla rent richting de bal. Capovilla passt de bal met de wreef. Monti is nu in balbezit. Monti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić verovert de bal door een tackle van achteren. Blešić passt de bal zonder na te denken. Capovilla rent richting de bal. Capovilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Blešić geeft de bal voor. Capovilla rent richting de bal. Capovilla passt de bal zonder na te denken. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deren 54%, Eskişehirspor 46%.
deren - Eskişehirspor 1:0

52e minuut.
Kalasçı is nu in balbezit. Kalasçı geeft een hoge lob. Özersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Özersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - Eskişehirspor 2:0

67e minuut.
Özersen met de inworp. Enginer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Występski. Występski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntop geeft een lange en hoge pass. Filibeli heeft problemen om de bal te vangen. Pallaschke rent richting de bal. Pallaschke schiet op doel. Broerse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Altıntop heeft problemen om de bal te vangen. Występski onderschept slim de pass. Występski speelt de bal door. Monti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pallaschke met een sublieme pass. Urdea is nu in balbezit. Fariolo verovert de bal door een tackle van achteren. Fariolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deren - Eskişehirspor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deren 55%, Eskişehirspor 45%.
deren - Eskişehirspor 3:0