Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P23 GORNIK ZABRZE LKS Wolania
TG99 Tactiek moja
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Caro geeft een lange en hoge pass. De Ganay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talović. Talović krijgt een gele kaart. De Ganay raakt geblesseerd tijdens het duel. De Ganay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Felder krijgt zijn hoofd ertegen. Rotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 1:0

4e minuut.
Petry is nu in balbezit. Petry speelt de bal door. Yonkov met een sublieme pass. De Ganay rent richting de bal. De Ganay schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Secci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amariei. Amariei krijgt een gele kaart. Secci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Secci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stura controleert de bal met de borst. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Caro met een sublieme pass. Medina Cantalejo heeft problemen om de bal te vangen. Medina Cantalejo passt de bal in één keer door. De Ganay rent richting de bal. De Ganay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Felder heeft problemen om de bal te vangen. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov passt de bal in één keer door. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Secci rent richting de bal. Secci passt de bal in één keer door. Petry speelt de bal door. Felder rent richting de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jug heeft problemen om de bal te vangen. Jug geeft een lange en hoge pass. Petry kopt de bal weg. De Ganay rent richting de bal. De Ganay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 2:0

26e minuut.
Yonkov is nu in balbezit. Yonkov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Felder de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap. Rotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 3:0

43e minuut.
De Ganay rent richting de bal. De Ganay speelt de bal door. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder rent richting de bal. Felder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 24%, LKS Wolania 76%.
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 3:0

46e minuut.
Stura geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medina Cantalejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Petry de bal. Petry geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zera rent richting de bal. Zera geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yonkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Ganay krijgt zijn hoofd ertegen. Rotta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 4:0

61e minuut.
Tição bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioniţă. Tição raakt geblesseerd tijdens het duel. Lugosi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jug de bal. Tição is nu in balbezit. Tição haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Felder is nu in balbezit. Felder met een sublieme pass. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay haalt uit met een fantastische trap. Rotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 5:0

69e minuut.
De Ganay probeert naar een medespeler te passen. Petry rent richting de bal. Petry probeert naar een medespeler te passen. Felder rent richting de bal. Felder draait met de bal, schiet en ... Rotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
De Ganay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Silius komt het veld opgelopen. Pesznecker komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pesznecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak rent richting de bal. Pesznecker verovert de bal door een tackle van achteren. Petry probeert naar een medespeler te passen. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Medina Cantalejo zal de hoekschop nemen. Daar is Lugosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay haalt uit met een fantastische trap. Rotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lugosi heeft problemen om de bal te vangen. Zera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesznecker. Pesznecker krijgt een gele kaart.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czapnik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Caro passt de bal zonder na te denken. Petry rent richting de bal. Petry passt de bal zonder na te denken. De Ganay heeft problemen om de bal te vangen. De Ganay schiet op doel. Rotta bokst de bal weg.

88e minuut.
Pesznecker rent richting de bal. Yonkov rent richting de bal. Yonkov speelt de bal door. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Petry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P23 GORNIK ZABRZE 35%, LKS Wolania 65%.
P23 GORNIK ZABRZE - LKS Wolania 5:0