Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bongha Koko Sledź
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Jędrzejak trapt de bal weg van het doel. Sieniuta kopt de bal weg. Próchniak heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wieniawa kopt de bal weg. Boduch kan de bal niet met de borst controleren. Sieniuta onderschept slim de pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kryński met een sublieme pass. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta met een sublieme pass. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Koźmiński trapt de bal weg. Kryński kopt de bal weg. Klungelig pakt Koczot de bal. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Koźmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Koczot rent richting de bal. Sieniuta onderschept slim de pass. Sieniuta met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś is nu in balbezit. Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Śmiejkowski is nu in balbezit. Śmiejkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Błaś onderschept slim de pass. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz probeert naar een medespeler te passen. Łachowski is nu in balbezit. Łachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryński passt de bal zonder na te denken. Wieniawa probeert naar een medespeler te passen. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta speelt de bal door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Koźmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Koko Sledź 1:0

43e minuut.
Błaś rent richting de bal. Błaś passt de bal zonder na te denken. Gzowski is nu in balbezit. Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Koko Sledź 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 38%, Koko Sledź 62%.
bongha - Koko Sledź 2:0

48e minuut.
Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Błaś heeft problemen om de bal te vangen. Boduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boduch krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Błaś geeft de bal voor. Łachowski rent richting de bal. Łachowski speelt de bal door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Formela met een snelle inworp. Kryński probeert naar een medespeler te passen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel. Koźmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Koko Sledź 3:0

60e minuut.
Sieniuta verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot rent richting de bal. Sieniuta onderschept slim de pass. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap. Koźmiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Koko Sledź 4:0

60e minuut.
Grzyb speelt de bal door. Daar is Śmiejkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Koźmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Koko Sledź 5:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieniawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta draait met de bal, schiet en ... Gzowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bongha - Koko Sledź 6:0

89e minuut.
Klungelig pakt Sieniuta de bal. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski passt de bal zonder na te denken. Wieniawa geeft een lange en hoge pass. Gzowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bongha 42%, Koko Sledź 58%.
bongha - Koko Sledź 6:0