Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-16 18:10
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Lasszó Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
South American Stars FC M&G
442 Tactiek Megye 20181030
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 49.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Kozdra met een sublieme pass. Benetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti passt de bal zonder na te denken. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:1

4e minuut.
Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini speelt de bal door. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel. Fehérvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:2

5e minuut.
Ioveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellaini rent richting de bal. Fellaini geeft de bal voor. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. Fehérvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft een lange en hoge pass. Orama geeft een hoge lob. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gujdár rent richting de bal. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler probeert naar een medespeler te passen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fellaini geeft een lange en hoge pass. Fehérvári speelt de bal door. Kozdra kopt de bal weg. Butler rent richting de bal. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Erőss rent richting de bal. Erőss geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Paal!

18e minuut.
Ioveanu kopt de bal weg. Fellaini met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ... Fehérvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:3

20e minuut.
Éger onderschept slim de pass. Éger geeft een hoge lob. Jeremiás kan de bal niet met de borst controleren. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Benetti met de inworp. Orama geeft een lange en hoge pass. Butler is nu in balbezit. Butler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:4

22e minuut.
Benetti geeft een lange en hoge pass. Daar is Jeremiás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler draait met de bal, schiet en ... Fehérvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:5

23e minuut.
Daar is Kasztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztel passt de bal zonder na te denken. Gujdár geeft de bal voor. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gardien kopt de bal weg. Gujdár heeft problemen om de bal te vangen. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:6

26e minuut.
Gujdár is nu in balbezit. Orama onderschept slim de pass. Dévánszki rent richting de bal. Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Orama geeft een hoge lob. Fehérvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:7

31e minuut.
Benetti met de inworp. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Orama met een sublieme pass. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fehérvári probeert naar een medespeler te passen. Fellaini kopt de bal weg. Makra heeft problemen om de bal te vangen. Ioveanu geeft een hoge lob. Orama krijgt zijn hoofd ertegen. Fehérvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Baroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš verovert de bal door een tackle van achteren. Ioveanu geeft een lange en hoge pass. Orama springt en kopt de bal. Fehérvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gujdár rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Fellaini geeft een hoge lob. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South American Stars 89%, FC M&G 11%.
South American Stars - FC M&G 0:8

53e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Ioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Ioveanu probeert naar een medespeler te passen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fehérvári trapt de bal weg van het doel. Gardien kopt de bal weg. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap. Fehérvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Gardien de bal. Gardien probeert naar een medespeler te passen. Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:10

60e minuut.
Daar is Gujdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fehérvári probeert naar een medespeler te passen. Fellaini met een sublieme pass. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Orama passt de bal met de wreef. Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal met de wreef. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fellaini met een sublieme pass. Butler is nu in balbezit. Butler met een sublieme pass. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fehérvári met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gardien de bal. Gardien met een sublieme pass. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama haalt uit met een fantastische trap. Fehérvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel. Fehérvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gardien passt de bal in één keer door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetti onderschept slim de pass. Benetti geeft een hoge lob. Orama springt en kopt de bal. Fehérvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:11

72e minuut.
Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Orama geeft de bal voor. Daar is Erőss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler is nu in balbezit. Butler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:12

74e minuut.
Dévánszki geeft de bal voor. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel. Fehérvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:13

76e minuut.
Polgár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fehérvári met een harde bal richting middenveld. Fellaini kopt de bal weg. Makra heeft problemen om de bal te vangen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jeremiás met een harde bal richting middenveld. Kozdra is nu in balbezit. Kozdra speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fehérvári trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Ioveanu de bal onder controle te krijgen. Ioveanu passt de bal zonder na te denken. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Fehérvári trapt de bal weg. Fellaini kopt de bal weg. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap. Fehérvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fehérvári met een sublieme pass. Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benetti geeft de bal voor. Butler is nu in balbezit. Butler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fehérvári trapt de bal weg van het doel. Gardien is nu in balbezit. Gardien passt de bal zonder na te denken. Butler rent richting de bal. Butler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Benetti met de inworp. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler onderschept slim de pass. Butler haalt uit met een fantastische trap. Fehérvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South American Stars - FC M&G 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South American Stars 87%, FC M&G 13%.
South American Stars - FC M&G 0:14