Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Manev FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


18e minuut.
Simeonkov is nu in balbezit. Krustilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simeonkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simeonkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Popov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krustilov rent richting de bal. Krustilov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dzhodhev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muglov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krustilov de bal onder controle te krijgen. Popov rent richting de bal. Popov passt de bal in één keer door. Ralev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Muglov is nu in balbezit. Muglov passt de bal met de wreef. Eresov rent richting de bal. Eresov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Hristoskov rent richting de bal. Arshinkov onderschept slim de pass. Karaivanov is nu in balbezit. Arshinkov onderschept slim de pass. Arshinkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Popov onderschept slim de pass. Minev is nu in balbezit. Minev geeft een hoge lob. Arshinkov is nu in balbezit. Arshinkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Muglov rent richting de bal. Muglov geeft een hoge lob. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov haalt uit met een fantastische trap. Rusev probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boricov onderschept slim de pass. Boricov passt de bal zonder na te denken. Minev probeert naar een medespeler te passen. Arshinkov is nu in balbezit. Arshinkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Big - Manev FC 0:1

35e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov onderschept slim de pass. Galunov geeft een lange en hoge pass. Arshinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Krustilov probeert de bal met de borst te controleren. Simeonkov geeft de bal voor. Hristoskov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lyubenov rent richting de bal. Lyubenov schiet op doel. Draganov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Muglov is nu in balbezit. Muglov draait met de bal, schiet en ... Dzhodhev kopt de bal weg. Muglov rent richting de bal. Muglov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Muglov is nu in balbezit. Muglov passt de bal in één keer door. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap. Ralev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big - Manev FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big 53%, Manev FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big - Manev FC 1:1

50e minuut.
Denev onderschept slim de pass. Denev met een sublieme pass. Eresov rent richting de bal. Muglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hristoskov is nu in balbezit. Boricov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boricov passt de bal met de wreef. Dzhodhev rent richting de bal. Dzhodhev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big 37%, Manev FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big - Manev FC 1:1