Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Szczecin FCAdek77
532 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Ben Hassan kopt de bal weg. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 1:0

15e minuut.
Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk geeft een hoge lob. Ben Hassan is nu in balbezit. Ben Hassan draait met de bal, schiet en ... Vandooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 2:0

16e minuut.
Krezović is nu in balbezit. Krezović passt de bal met de wreef. Bąk met een sublieme pass. Klungelig pakt Ben Hassan de bal. Ben Hassan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Vandooren trapt de bal weg van het doel. Grubits kopt de bal weg. Piecītis is nu in balbezit. Krezović onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bąk geeft een hoge lob. Ben Hassan is nu in balbezit. Montealegre begaat een overtreding. Montealegre krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Montealegre geeft een hoge lob. Inworp. Kurski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krezović geeft een lange en hoge pass. Ben Hassan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tomac verovert de bal door een tackle van achteren. Tomac geeft een hoge lob. Moros is nu in balbezit. Moros schiet op doel. Vandooren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 3:0

33e minuut.
Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomac is nu in balbezit. Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mora haalt uit met een fantastische trap. Majdak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 3:1

38e minuut.
Bąk kopt de bal weg. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović begaat een overtreding. Krezović krijgt een gele kaart. Kričković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sambucetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piecītis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sambucetti heeft problemen om de bal te vangen. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović met een sublieme pass. Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siimon met de inworp. Sambucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk onderschept slim de pass. Bąk geeft de bal voor. Vandooren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bąk zal de hoekschop nemen. Ben Hassan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 4:1

42e minuut.
Sambucetti is nu in balbezit. Horvat is nu in balbezit. Horvat geeft een hoge lob. Moros rent richting de bal. Moros haalt uit met een fantastische trap. Vandooren bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 34%, FCAdek77 66%.
Vikings Szczecin - FCAdek77 4:1

47e minuut.
Tomac passt de bal zonder na te denken. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 4:2

49e minuut.
Krezović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bąk met een sublieme pass. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan rent richting de bal. Ben Hassan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurski zal de hoekschop nemen. Moros springt en kopt de bal. Ben Hassan heeft problemen om de bal te vangen. Ben Hassan schiet op doel. Vandooren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 5:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horvat met de inworp. Siimon rent richting de bal. Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Quốc Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Thịnh geeft een lange en hoge pass. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Mora rent richting de bal. Martínez Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piecītis is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 5:3

65e minuut.
Pintar is nu in balbezit. Pintar passt de bal met de wreef. Montealegre is nu in balbezit. Ben Hassan onderschept slim de pass. Ben Hassan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kurski kopt de bal weg. Ben Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassan geeft de bal voor. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 6:3

71e minuut.
Siimon is nu in balbezit. Bąk onderschept slim de pass. Bąk geeft de bal voor. Vandooren probeert wanhopig de bal te grijpen. Ben Hassan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Szczecin - FCAdek77 7:3

74e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Kričković passt de bal met de wreef. Siimon probeert naar een medespeler te passen. Martínez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Mora draait met de bal, schiet en ... Majdak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović passt de bal zonder na te denken. Moros is nu in balbezit. Moros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vandooren trapt de bal weg van het doel. Horvat is nu in balbezit. Horvat passt de bal in één keer door. Bąk is nu in balbezit. Bąk schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Szczecin 45%, FCAdek77 55%.
Vikings Szczecin - FCAdek77 7:3