Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? Siautėjantis viesulas
tac777mod3att Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
8% Spel op eigen helft 92%
54 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 2.3
excellent Schieten tragic
average Passen tragic
weak Verdedigen tragic


4e minuut.
Fabré rent richting de bal. Domnişoru begaat een overtreding. Fabré raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 1:0

5e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Manibo rent richting de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Manibo rent richting de bal. Manibo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 2:0

6e minuut.
Klingeris verovert de bal door een tackle van achteren. Klingeris met een sublieme pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 3:0

7e minuut.
Manibo verovert de bal door een tackle van achteren. Manibo passt de bal in één keer door. Klingeris rent richting de bal. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Ciświcki met een harde bal richting middenveld. Honkisz kopt de bal weg. Manibo is nu in balbezit. Manibo haalt uit met een fantastische trap. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Fabré rent richting de bal. Manibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manibo speelt de bal door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Apreotesei de bal onder controle te krijgen. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris heeft problemen om de bal te vangen. Klingeris haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 4:0

15e minuut.
Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabré speelt de bal door. Manibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manibo draait met de bal, schiet en ... Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 5:0

16e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Honkisz heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 6:0

17e minuut.
Oude Kamphuis speelt de bal door. Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei onderschept slim de pass. Manibo rent richting de bal. Manibo haalt uit met een fantastische trap. Gil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 7:0

19e minuut.
Özsoylu rent richting de bal. Klingeris onderschept slim de pass. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 8:0

21e minuut.
Salonpää is nu in balbezit. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei speelt de bal door. Klingeris heeft problemen om de bal te vangen. Klingeris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 9:0

22e minuut.
Manibo verovert de bal door een tackle van achteren. Manibo probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 10:0

24e minuut.
Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic passt de bal in één keer door. Salonpää rent richting de bal. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 11:0

31e minuut.
Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doeltrap. Gil met een harde bal richting middenveld. Fabré kan de bal niet met de borst controleren. Fabré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ciświcki kopt de bal weg. Vira is nu in balbezit. Andronic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vira kan niet meer verder spelen. Teke komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Andronic probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris probeert naar een medespeler te passen. Manibo rent richting de bal. Manibo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 12:0

38e minuut.
Fabré geeft de bal voor. Manibo kopt de bal weg. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 13:0

39e minuut.
Pot`kalo geeft een hoge lob. Daar is Domnişoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apreotesei rent richting de bal. Manibo is nu in balbezit. Manibo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klingeris is nu in balbezit. Klingeris haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 14:0

42e minuut.
Pot`kalo passt de bal in één keer door. Klingeris is nu in balbezit. Klingeris passt de bal met de wreef. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal in één keer door. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Özsoylu de bal. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic met een sublieme pass. Manibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manibo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predeanu komt het veld opgelopen. Renquin komt het veld opgelopen. Pascalin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 6%, Siautėjantis viesulas 94%.
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 14:0

46e minuut.
Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg geeft een lange en hoge pass. Predeanu rent richting de bal. Predeanu geeft de bal voor. Apreotesei rent richting de bal. Paal! Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 15:0

47e minuut.
Naia is nu in balbezit. Naia passt de bal zonder na te denken. Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Özüdoğru met een snelle inworp. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu geeft de bal voor. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gil trapt de bal weg. Predeanu kopt de bal weg. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pascalin geeft een hoge lob. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salonpää rent richting de bal. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 16:0

54e minuut.
Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gil bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Predeanu met de inworp. Renquin is nu in balbezit. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin onderschept slim de pass. Renquin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Predeanu geeft een lange en hoge pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris rent richting de bal. Klingeris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 17:0

60e minuut.
Guezen probeert naar een medespeler te passen. Predeanu speelt de bal door. Klingeris probeert de bal aan de voet te houden. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 18:0

63e minuut.
Predeanu is nu in balbezit. Predeanu passt de bal met de wreef. Ciświcki is nu in balbezit. Klingeris onderschept slim de pass. Klingeris schiet op doel. Gil bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gil trapt de bal weg van het doel. Duraku heeft problemen om de bal te vangen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Gil trapt de bal weg van het doel. Buitenweg kopt de bal weg. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Klingeris de bal onder controle te krijgen. Ciświcki is nu in balbezit. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Renquin kopt de bal weg. Honkisz probeert de bal met de borst te controleren. Honkisz passt de bal met de wreef. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Porębski probeert de bal met de borst te controleren. Nizzetto geeft een lange en hoge pass. Pascalin kopt de bal weg. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klingeris neemt de hoekschop. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 19:0

76e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Klingeris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özsoylu is nu in balbezit. Apreotesei onderschept slim de pass. Apreotesei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ciświcki rent richting de bal. Klingeris onderschept slim de pass. Salonpää is nu in balbezit. Apreotesei verovert de bal door een tackle van achteren. Apreotesei schiet op doel. Paal! Pascalin speelt de bal door. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu geeft de bal voor. Paal!

80e minuut.
Porębski passt de bal zonder na te denken. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özsoylu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Özsoylu kan niet meer verder spelen. Barker komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Barker is nu in balbezit. Renquin onderschept slim de pass. Renquin speelt de bal door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klingeris rent richting de bal. Klingeris passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Apreotesei de bal. Apreotesei schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ciświcki geeft een lange en hoge pass. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkisz rent richting de bal. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris is nu in balbezit. Salonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 10%, Siautėjantis viesulas 90%.
Could you not bid this player??? - Siautėjantis viesulas 19:0