Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Górnik Piaski Goris JR
lol Tactiek kyores
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 42.8
formidable Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Gunev de bal. Gunev speelt de bal door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 1:0

15e minuut.
Arturyan speelt de bal door. Kordík rent richting de bal. Kordík speelt de bal door. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piesiura is nu in balbezit. Piesiura passt de bal in één keer door. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Beccaria is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavouras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesiura met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kordík is nu in balbezit. Kordík passt de bal in één keer door. Pflaumer probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel schiet op doel. Engstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Pflaumer met een sublieme pass. Daar is Arturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arturyan passt de bal in één keer door. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cosmescu speelt de bal door. Gunev met een sublieme pass. Daar is Beccaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Gunev rent richting de bal. Gunev geeft een hoge lob. Røstad maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras passt de bal in één keer door. Goluža met een sublieme pass. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 42%, Goris JR 58%.
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 2:0

50e minuut.
Gunev passt de bal in één keer door. Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 3:0

56e minuut.
Kavouras onderschept slim de pass. Kavouras met een sublieme pass. Røstad rent richting de bal. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 4:0

57e minuut.
Piesiura met een sublieme pass. Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev met een sublieme pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Piesiura speelt de bal door. Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev passt de bal zonder na te denken. Røstad rent richting de bal. Røstad haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gunev probeert naar een medespeler te passen. Røstad heeft problemen om de bal te vangen. Røstad passt de bal met de wreef. Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev speelt de bal door. Piesiura speelt de bal door. Klungelig pakt Nadolsky de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Batty geeft de bal voor. Pinto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Garnikyan heeft problemen om de bal te vangen. Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Gunev met een sublieme pass. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gunev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesiura met een sublieme pass. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Batty de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński passt de bal in één keer door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 5:0

81e minuut.
Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Batty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Røstad onderschept slim de pass. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad draait met de bal, schiet en ... Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gunev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura passt de bal met de wreef. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 6:0

86e minuut.
Beccaria probeert de bal aan de voet te houden. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad passt de bal in één keer door. Kavouras rent richting de bal. Kavouras passt de bal zonder na te denken. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cosmescu speelt de bal door. Artsruni rent richting de bal. Artsruni geeft een lange en hoge pass. Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura passt de bal met de wreef. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nadolsky heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 26%, Goris JR 74%.
K.S. Górnik Piaski - Goris JR 7:0