Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Górnik Piaski SC Artsakh
lol Tactiek 3412
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 45.4
excellent Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Kavouras kopt de bal weg. Daar is Kotwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melsom rent richting de bal. Melsom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 1:0

8e minuut.
Martirosyan passt de bal zonder na te denken. Gabrielyan rent richting de bal. Fechner begaat een overtreding. Fechner krijgt een gele kaart. Gabrielyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gioga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drakić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kavouras probeert naar een medespeler te passen. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gabrielyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras met een sublieme pass. Klungelig pakt Piechna de bal. Piechna schiet op doel. Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Urruti bokst de bal weg.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotwas de bal onder controle te krijgen. Kavouras met een sublieme pass. Piechna is nu in balbezit. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cisło kopt de bal weg. Kavouras speelt de bal door. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 2:0

27e minuut.
Październik kopt de bal weg. Goluža met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Piechna de bal onder controle te krijgen. Melsom rent richting de bal. Melsom haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Csiszér speelt de bal door. Piechna is nu in balbezit. Piechna passt de bal zonder na te denken. Melsom is nu in balbezit. Melsom schiet op doel. Urruti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kotwas met een sublieme pass. Banaszyński is nu in balbezit. Banaszyński passt de bal zonder na te denken. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Goluža verovert de bal door een tackle van achteren. Goluža probeert naar een medespeler te passen. Kavouras rent richting de bal. Kavouras passt de bal in één keer door. Fechner probeert naar een medespeler te passen. Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér rent richting de bal. Gioga begaat een overtreding. Gioga krijgt een gele kaart. Csiszér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goluža zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melsom geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tankyan met een sublieme pass. Goluža geeft de bal voor. Ojaxyan probeert de bal aan de voet te houden. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 30%, SC Artsakh 70%.
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 2:0

50e minuut.
Goluža passt de bal met de wreef. Daar is Kavouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavouras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piechna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Csiszér met een sublieme pass. Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras speelt de bal door. Melsom is nu in balbezit. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Urruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 3:0

58e minuut.
Piechna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Październik neemt vlug de vrije trap. Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft de bal voor. Drakić maakt een snoekduik en kopt de bal. Pelczarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gioga is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga draait met de bal, schiet en ... Paal! Csiszér met een sublieme pass. Kavouras probeert naar een medespeler te passen. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melsom is nu in balbezit. Melsom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 4:0

61e minuut.
Gioga speelt de bal door. Daar is Drakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom rent richting de bal. Melsom draait met de bal, schiet en ... Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ... Mashouryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 5:0

63e minuut.
Mashouryan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kavouras is nu in balbezit. Kavouras geeft een hoge lob. Urruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 6:0

69e minuut.
Goluža geeft de bal voor. Kotwas heeft problemen om de bal te vangen. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ... Urruti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Gabrielyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vindigas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kotwas probeert naar een medespeler te passen. Kavouras is nu in balbezit. Kavouras passt de bal in één keer door. Melsom rent richting de bal. Melsom draait met de bal, schiet en ... Urruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ojaxyan passt de bal met de wreef. Vindigas rent richting de bal. Klungelig pakt Vindigas de bal. Vindigas geeft een lange en hoge pass. Drakić maakt een snoekduik en kopt de bal. Pelczarski bokst de bal weg. Gioga kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Csiszér trapt de bal weg van het doel. Ojaxyan kopt de bal weg. Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 50%, SC Artsakh 50%.
K.S. Górnik Piaski - SC Artsakh 6:0