Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuDoku AFC FC Multiverse
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Milne probeert naar een medespeler te passen. Terry probeert naar een medespeler te passen. Shearer rent richting de bal. Shearer schiet op doel. Nketiah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nketiah speelt de bal door. Diangana kopt de bal weg. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Shearer de bal. Barmby rent richting de bal. Barmby passt de bal in één keer door. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Albrighton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bull speelt de bal door. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Casirago maakt een afschuwelijke overtreding. Casirago krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Shearer de bal. Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal zonder na te denken. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Henderson met een snelle inworp. Pałysz rent richting de bal. Winks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pałysz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casirago zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casirago is nu in balbezit. Casirago haalt uit met een fantastische trap. Albrighton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 1:0

17e minuut.
Shearer speelt de bal door. Daar is Solskjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 2:0

23e minuut.
Pałysz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bull passt de bal zonder na te denken. Solskjær heeft problemen om de bal te vangen. Shearer rent richting de bal. Solskjær is nu in balbezit. Solskjær haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 3:0

36e minuut.
Bunikowski passt de bal met de wreef. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák probeert naar een medespeler te passen. Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz draait met de bal, schiet en ... Albrighton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Albrighton niet meer kan verder spelen. Sessegnon komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Jaroščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroščák schiet op doel. Calvert-Lewin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 44%, FC Multiverse 56%.
SuDoku AFC - FC Multiverse 3:0

48e minuut.
Solskjær speelt de bal door. Winks heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barmby. Barmby krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Winks controleert de bal met de borst. Barmby rent richting de bal. Winks verovert de bal door een tackle van achteren. Shearer rent richting de bal. Shearer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Westwood geeft de bal voor. Daar is Calvert-Lewin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvert-Lewin verovert de bal door een tackle van achteren. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz haalt uit met een fantastische trap. Sessegnon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pałysz geeft een lange en hoge pass. Hoddle met een sublieme pass. Shearer probeert de bal aan de voet te houden. Barmby rent richting de bal. Barmby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sessegnon met een harde bal richting middenveld. Shearer kopt de bal weg. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 4:0

67e minuut.
Pałysz speelt de bal door. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle is nu in balbezit. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Westwood onderschept slim de pass. Westwood passt de bal zonder na te denken. Winks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Sessegnon bokst de bal weg.

76e minuut.
Calvert-Lewin is nu in balbezit. Pałysz onderschept slim de pass. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuDoku AFC - FC Multiverse 5:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nketiah trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Winks de bal. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barmby met een sublieme pass. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pałysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barmby onderschept slim de pass. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana passt de bal in één keer door. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuDoku AFC 27%, FC Multiverse 73%.
SuDoku AFC - FC Multiverse 5:0