Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlikasPT Águias do Barracão F.C.
NOVA Tactiek ワシの戦術
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten incredible
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Chavez is nu in balbezit. Chavez geeft een lange en hoge pass. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej haalt uit met een fantastische trap. Antonopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 1:0

12e minuut.
Fakadej kan de bal niet met de borst controleren. Bahula met een sublieme pass. Klungelig pakt Amaral Dias de bal. Samulėnas is nu in balbezit. Samulėnas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Colatrella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derungs. Colatrella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chavez met een snel genomen vrije trap. Gheltiere krijgt zijn hoofd ertegen. Antonopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Vešligaj de bal. Korengut is nu in balbezit. Esquerdinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korengut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gheltiere wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chavez passt de bal in één keer door. Fakadej is nu in balbezit. Fakadej passt de bal zonder na te denken. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere schiet op doel. Antonopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vešligaj heeft problemen om de bal te vangen. Korengut bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatrella is nu in balbezit. Colatrella geeft een lange en hoge pass. Gheltiere maakt een snoekduik en kopt de bal. Antonopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Colatrella geeft de bal voor. Vešligaj rent richting de bal. Vešligaj geeft een hoge lob. Samulėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulėnas schiet op doel. Pautasso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Esquerdinha passt de bal in één keer door. Derungs met een sublieme pass. Taurasevičius speelt de bal door. Samulėnas is nu in balbezit. Samulėnas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Colatrella passt de bal met de wreef. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere passt de bal zonder na te denken. Fakadej rent richting de bal. Fakadej draait met de bal, schiet en ... Antonopoulos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Samulėnas rent richting de bal. Moranga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samulėnas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derungs met een snel genomen vrije trap. Samulėnas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Vaníček is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheltiere. Gheltiere krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Derungs is nu in balbezit. Derungs probeert naar een medespeler te passen. Samulėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulėnas schiet op doel. Pautasso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlikasPT 45%, Águias do Barracão F.C. 55%.
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 2:0

46e minuut.
Gheltiere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anta Diop. Gheltiere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gheltiere met een snel genomen vrije trap. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahula met een snelle inworp. Kassian probeert naar een medespeler te passen. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej schiet op doel. Antonopoulos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Colatrella de bal onder controle te krijgen. Taurasevičius kopt de bal weg. Samulėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulėnas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 2:1

57e minuut.
Korengut schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vaníček de bal onder controle te krijgen. Fakadej rent richting de bal. Fakadej haalt uit met een fantastische trap. Antonopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 3:1

64e minuut.
Derungs rent richting de bal. Derungs met een sublieme pass. Samulėnas rent richting de bal. Samulėnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 3:2

69e minuut.
Daar is Kulenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheltiere is nu in balbezit. Fakadej rent richting de bal. Fakadej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Esquerdinha passt de bal zonder na te denken. Bahula is nu in balbezit. Bahula passt de bal in één keer door. Samulėnas rent richting de bal. Samulėnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Anta Diop speelt de bal door. Taurasevičius heeft problemen om de bal te vangen. Taurasevičius speelt de bal door. Klungelig pakt Samulėnas de bal. Samulėnas draait met de bal, schiet en ... Pautasso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vaníček geeft een hoge lob. Gheltiere probeert de bal aan de voet te houden. Colatrella kopt de bal weg. Korengut is nu in balbezit. Korengut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Esquerdinha geeft de bal voor. Samulėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral Dias maakt een afschuwelijke overtreding. Amaral Dias krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kulenda geeft de bal voor. Loureiro kopt de bal weg. Samulėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulėnas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlikasPT 46%, Águias do Barracão F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlikasPT - Águias do Barracão F.C. 3:3