Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massive Impact Itä-Uusimaa Angels
Normal Tactiek Q17
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 34
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş passt de bal in één keer door. Mielniczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santanilla rent richting de bal. Santanilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:1

17e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Petäjäsalo rent richting de bal. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek geeft een hoge lob. Santanilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Efeoğlu geeft een lange en hoge pass. Petäjäsalo rent richting de bal. Met opzet legt Boldiş zijn tegenspeler op de grond. Boldiş krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Santanilla probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek geeft een hoge lob. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek passt de bal met de wreef. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu geeft een lange en hoge pass. Szaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:2

27e minuut.
Santanilla onderschept slim de pass. Vuohila is nu in balbezit. Szaj onderschept slim de pass. Santanilla rent richting de bal. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:3

28e minuut.
Gonstaw speelt de bal door. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mielniczek de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Väisänen is nu in balbezit. Väisänen geeft de bal voor. Belmar kopt de bal weg. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj speelt de bal door. Klungelig pakt Santanilla de bal. Santanilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gardynik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weingart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 73%, Itä-Uusimaa Angels 27%.
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:3

47e minuut.
Cardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaunismaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardone raakt geblesseerd tijdens het duel. Belmar met een snel genomen vrije trap. Szaj kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mielniczek heeft problemen om de bal te vangen. Mielniczek met een sublieme pass. Väisänen is nu in balbezit. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Nivamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Nivamaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Szaj rent richting de bal. Szaj met een sublieme pass. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel. Nivamaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:4

59e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Boldiş met een sublieme pass. Klungelig pakt Rautiainen de bal. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:5

69e minuut.
Vuohila geeft een hoge lob. Cardone kopt de bal weg. Klungelig pakt Santanilla de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Väisänen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Belmar passt de bal met de wreef. Santanilla rent richting de bal. Klungelig pakt Efeoğlu de bal. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Niini geeft de bal voor. Inworp. Efeoğlu met de inworp. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Efeoğlu kopt de bal weg. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek is nu in balbezit. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:6

88e minuut.
Petäjäsalo verovert de bal door een tackle van achteren. Petäjäsalo probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Väisänen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 83%, Itä-Uusimaa Angels 17%.
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:7