Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force One Poznań Mega Batorego
kojaktag2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Wolfram passt de bal in één keer door. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw passt de bal met de wreef. Witka rent richting de bal. Witka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zarycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarycki geeft een lange en hoge pass. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw onderschept slim de pass. Soetekouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 1:0

14e minuut.
Bazela rent richting de bal. Midlej verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej is nu in balbezit. Midlej geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 2:0

19e minuut.
Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram met een sublieme pass. Witka rent richting de bal. Witka draait met de bal, schiet en ... Połubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 3:0

21e minuut.
Chalpuka passt de bal zonder na te denken. Lendvai geeft de bal voor. Daar is Soetekouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetekouw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 4:0

26e minuut.
Zarycki speelt de bal door. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Witka rent richting de bal. Witka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kobylaniec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szawala de bal. Szawala speelt de bal door. Gobinet rent richting de bal. Gobinet geeft een hoge lob. Andrearczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Witka passt de bal in één keer door. Chyła is nu in balbezit. Chyła passt de bal in één keer door. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 5:0

37e minuut.
Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej geeft een hoge lob. Czapiga probeert de bal aan de voet te houden. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Witka rent richting de bal. Witka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chalpuka geeft een hoge lob. Witka kopt de bal weg. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw schiet op doel. Połubiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 6:0

40e minuut.
Chalpuka passt de bal zonder na te denken. Wolfram bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram passt de bal zonder na te denken. Witka heeft problemen om de bal te vangen. Witka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force One Poznań 30%, Mega Batorego 70%.
Force One Poznań - Mega Batorego 6:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Czapiga de bal onder controle te krijgen. Zarycki met een sublieme pass. Wolfram speelt de bal door. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wolfram zal de hoekschop nemen. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 7:0

55e minuut.
Inworp. Wolfram met de inworp. Bazela rent richting de bal. Midlej verovert de bal door een tackle van achteren. Midlej geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Połubiński trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolfram met de inworp. Midlej rent richting de bal. Midlej geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chalpuka is nu in balbezit. Chalpuka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzanka de bal. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 8:0

60e minuut.
Pakos met een sublieme pass. Daar is Pijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 9:0

65e minuut.
Doeltrap. Andrearczyk trapt de bal weg van het doel. Midlej geeft de bal voor. Soetekouw heeft problemen om de bal te vangen. Soetekouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 10:0

67e minuut.
Połubiński trapt de bal weg van het doel. Chalpuka rent richting de bal. Chalpuka speelt de bal door. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw schiet op doel. Połubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Wolfram geeft de bal voor. Soetekouw kopt de bal weg. Witka rent richting de bal. Witka draait met de bal, schiet en ... Połubiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 11:0

77e minuut.
Wolfram passt de bal zonder na te denken. Midlej rent richting de bal. Midlej probeert naar een medespeler te passen. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Połubiński trapt de bal weg. Chalpuka geeft een hoge lob. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw geeft een lange en hoge pass. Połubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzanka kopt de bal weg. Połubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Witka is nu in balbezit. Witka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force One Poznań - Mega Batorego 12:0

80e minuut.
Szawala geeft een lange en hoge pass. Zarycki rent richting de bal. Zarycki speelt de bal door. Soetekouw rent richting de bal. Soetekouw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Nowik geeft een hoge lob. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force One Poznań 35%, Mega Batorego 65%.
Force One Poznań - Mega Batorego 12:0