Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Negros Miguel Falco E.F
Normal Tactiek Swift
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


14e minuut.
Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdunek passt de bal in één keer door. Butto heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:1

44e minuut.
Butto rent richting de bal. Butto passt de bal zonder na te denken. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Negros 71%, Miguel Falco E.F 29%.
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:2

48e minuut.
Butto is nu in balbezit. Butto geeft een lange en hoge pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:3

51e minuut.
Płotka geeft een lange en hoge pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma onderschept slim de pass. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:4

62e minuut.
Claverie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zdunek met een snelle inworp. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Arrieta controleert de bal met de borst. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek passt de bal zonder na te denken. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Negros 71%, Miguel Falco E.F 29%.
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:4