Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Izkra ФК Сатурн 2020
Normal Tactiek 5-3-2
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Lekkas onderschept slim de pass. Lekkas speelt de bal door. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei onderschept slim de pass. Berendei schiet op doel. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Gołoś geeft de bal voor. Klungelig pakt Gochev de bal. Pilarz rent richting de bal. Pilarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:1

6e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei passt de bal zonder na te denken. Lekkas rent richting de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ... Kosov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:2

8e minuut.
Gołoś onderschept slim de pass. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Lekkas rent richting de bal. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gochev passt de bal met de wreef. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:3

17e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Berendei maakt een snoekduik en kopt de bal. Drumev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:4

19e minuut.
Rareşoaica kopt de bal weg. Daar is Velikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. Drumev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:5

20e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś speelt de bal door. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:6

21e minuut.
Shikov passt de bal met de wreef. Vodenicharov rent richting de bal. Vodenicharov geeft een lange en hoge pass. Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gołoś passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica met een sublieme pass. Vodenicharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas onderschept slim de pass. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Lolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rareşoaica zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Lekkas de bal. Lekkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gołoś verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lekkas de bal. Lekkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft de bal voor. Lekkas heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:7

32e minuut.
Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Gołoś met een sublieme pass. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:8

37e minuut.
Velikov rent richting de bal. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz met een sublieme pass. Rareşoaica geeft de bal voor. Berendei krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Berendei met een sublieme pass. Lekkas rent richting de bal. Lolov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lekkas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lekkas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kabulov is nu in balbezit. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz met een sublieme pass. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 86%, ФК Сатурн 2020 14%.
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:8

46e minuut.
Berendei passt de bal met de wreef. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft de bal voor. Lekkas heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:9

49e minuut.
Lekkas passt de bal zonder na te denken. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Drumev probeert naar een medespeler te passen. Gołoś kopt de bal weg. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Lolov trapt de bal weg. Rareşoaica kopt de bal weg. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pilarz kopt de bal weg. Lekkas is nu in balbezit. Lolov rent richting de bal. Berendei onderschept slim de pass. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:10

68e minuut.
Kosov probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:11

70e minuut.
Gołoś speelt de bal door. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Watola speelt de bal door. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gołoś geeft een hoge lob. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Lekkas rent richting de bal. Lekkas schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Gołoś rent richting de bal. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Lolov heeft problemen om de bal te vangen. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Berendei onderschept slim de pass. Berendei speelt de bal door. Klungelig pakt Lekkas de bal. Lekkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Rareşoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gochev rent richting de bal. Rareşoaica begaat een overtreding. Rareşoaica krijgt een gele kaart. Gochev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gochev kan niet meer verder spelen. Venkov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rareşoaica geeft een hoge lob. Venkov probeert de bal aan de voet te houden. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:12

84e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Gołoś rent richting de bal. Gołoś speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pilarz met een sublieme pass. Berendei rent richting de bal. Berendei met een sublieme pass. Lekkas is nu in balbezit. Lekkas schiet op doel. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lekkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:13

89e minuut.
Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal in één keer door. Berendei is nu in balbezit. Berendei schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Izkra 83%, ФК Сатурн 2020 17%.
FC Izkra - ФК Сатурн 2020 0:14