Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Guangzhou YuanJing FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Zhao de bal. Zhao met een sublieme pass. Hanming speelt de bal door. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hanqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanqiang passt de bal met de wreef. Daar is Huikang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanqiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yuhuai verovert de bal door een tackle van achteren. Yuhuai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bo de bal. Hanqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanqiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - YuanJing FC 0:1

37e minuut.
Zelai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan geeft een hoge lob. Yueyang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Zangyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - YuanJing FC 0:2

45e minuut.
Daling geeft een hoge lob. Yuan heeft problemen om de bal te vangen. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan schiet op doel. Yueyang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - YuanJing FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Guangzhou 49%, YuanJing FC 51%.
FC Guangzhou - YuanJing FC 0:3

64e minuut.
Huikang rent richting de bal. Huikang probeert naar een medespeler te passen. Hanming rent richting de bal. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Xun de bal. Xuepeng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xun raakt geblesseerd tijdens het duel. Hanming legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jianlong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - YuanJing FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Guangzhou 51%, YuanJing FC 49%.
FC Guangzhou - YuanJing FC 1:3