Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-20 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barcelona Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC BARCELONA PL ninio
541 Tactiek `
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 34.8
very good Schieten average
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen weak


5e minuut.
Lobjanidze trapt de bal weg. Golia kopt de bal weg. Kizilashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić onderschept slim de pass. Perišić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Barkaia geeft de bal voor. Soczewka is nu in balbezit. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - ninio 0:1

18e minuut.
Demirtaş passt de bal met de wreef. Toutziaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutziaris passt de bal in één keer door. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARCELONA PL - ninio 1:1

27e minuut.
Kuldanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldanashvili geeft een hoge lob. Căpraru kopt de bal weg. Daar is Barkaia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirtaş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wrzeszcz kopt de bal weg. Toutziaris met een sublieme pass. Chikaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić onderschept slim de pass. Perišić draait met de bal, schiet en ... Lobjanidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - ninio 2:1

42e minuut.
Kinkladze kopt de bal weg. Silagadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Silagadze probeert naar een medespeler te passen. Sukhishvili is nu in balbezit. Sukhishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARCELONA PL - ninio 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 44%, ninio 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARCELONA PL - ninio 2:2

51e minuut.
Golia probeert naar een medespeler te passen. Sukhishvili met een sublieme pass. Levidze geeft een lange en hoge pass. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - ninio 2:3

53e minuut.
Di Giovanni is nu in balbezit. Di Giovanni passt de bal met de wreef. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić schiet op doel. Lobjanidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARCELONA PL - ninio 3:3

57e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş passt de bal zonder na te denken. Golia bereikt de bal nog maar net als eerste. Golia geeft een lange en hoge pass. Toutziaris geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Wrzeszcz passt de bal in één keer door. Toutziaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutziaris passt de bal in één keer door. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Perišić rent richting de bal. Burchuladze rent richting de bal. Serwy verovert de bal door een tackle van achteren. Serwy schiet op doel. Lobjanidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Lobjanidze trapt de bal weg van het doel. Toutziaris kopt de bal weg. Chikaidze is nu in balbezit. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kuldanashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Giovanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirtaş kan de bal niet met de borst controleren. Demirtaş geeft een hoge lob. Lobjanidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Toutziaris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kechkhoveli de bal. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş geeft een lange en hoge pass. Perišić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wrzeszcz passt de bal met de wreef. Chikaidze is nu in balbezit. Serwy onderschept slim de pass. Serwy haalt uit met een fantastische trap. Lobjanidze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Barkaia is nu in balbezit. Barkaia geeft een hoge lob. Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - ninio 3:4

81e minuut.
Golia passt de bal zonder na te denken. Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş geeft de bal voor. Perišić is nu in balbezit. Perišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Toutziaris passt de bal in één keer door. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldanashvili rent richting de bal. Serwy verovert de bal door een tackle van achteren. Serwy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 29%, ninio 71%.
FC BARCELONA PL - ninio 3:4