Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-08 12:01
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Polska Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
Polska USA
K 5-3-2 M Tactiek cio-pcu
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
83.9 gemiddelde waardering 72.1
outstanding Schieten very good
brilliant Passen formidable
brilliant Verdedigen magical


18e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska - USA 1:0

24e minuut.
Bobo passt de bal zonder na te denken. Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler passt de bal in één keer door. Mondale speelt de bal door. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 43%, USA 57%.
Polska - USA 1:0

51e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak speelt de bal door. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Bobo begaat een overtreding. Baraniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mak met een snel genomen vrije trap. Kostrzewa krijgt zijn hoofd ertegen. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Buitenspel voor Baraniecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Lubicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lubicz probeert naar een medespeler te passen. Bartkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Bartkowiak met een sublieme pass. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Valentino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wieliczko komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kamler is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Xander begaat een overtreding. Xander krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Shump geeft een lange en hoge pass. Bartkowiak kopt de bal weg. Przeczek is nu in balbezit. Valentino onderschept slim de pass. Valentino schiet op doel. Gebel bokst de bal weg.

89e minuut.
Bartkowiak met een sublieme pass. Stawowy rent richting de bal. Stawowy passt de bal in één keer door. Lubicz rent richting de bal. Lubicz schiet op doel. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska 48%, USA 52%.
Polska - USA 1:0