Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilki Morskie Edson Team
RUFĄdoWIATRU Tactiek Mandolinka
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
69 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Wspaniały is nu in balbezit. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani met een sublieme pass. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Goldberg onderschept slim de pass. Inworp. Esquerdo Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brügger rent richting de bal. Brügger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Esquerdo Rodríguez met een sublieme pass. Subeldía rent richting de bal. Subeldía passt de bal in één keer door. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Talavera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu geeft een hoge lob. Frimpong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Borjas is nu in balbezit. Borjas geeft een lange en hoge pass. To Kwan rent richting de bal. To Kwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas geeft een hoge lob. To Kwan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft de bal voor. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan draait met de bal, schiet en ... Talavera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diniz neemt de hoekschop. To Kwan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Diniz de bal. Diniz geeft een lange en hoge pass. To Kwan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
To Kwan is nu in balbezit. bin Mahayudin geeft de bal voor. To Kwan rent richting de bal. To Kwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Edson Team 0:1

39e minuut.
Xəqani heeft problemen om de bal te vangen. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wilki Morskie - Edson Team 1:1

41e minuut.
Esquerdo Rodríguez passt de bal in één keer door. Brügger is nu in balbezit. Díaz Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brügger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wspaniały legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 43%, Edson Team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wilki Morskie - Edson Team 1:1

49e minuut.
Găină geeft de bal voor. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Borjas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani speelt de bal door. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Edson Team 2:1

64e minuut.
Díaz Pérez geeft een hoge lob. Estrada geeft een lange en hoge pass. Burga is nu in balbezit. Wspaniały is nu in balbezit. Wspaniały haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xəqani met een snelle inworp. Wspaniały kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Díaz Pérez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vivaldo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vivaldo geeft een hoge lob. Inworp. Esquerdo Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subeldía bereikt de bal nog maar net als eerste. Subeldía geeft de bal voor. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Esquerdo Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Subeldía rent richting de bal. Subeldía passt de bal zonder na te denken. Brügger rent richting de bal. Brügger draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng bokst de bal weg.

75e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal met de wreef. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft een hoge lob. To Kwan maakt een snoekduik en kopt de bal. Frimpong bokst de bal weg.

77e minuut.
Diniz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moicano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zakiroğlu onderschept slim de pass. Zakiroğlu met een sublieme pass. Moicano is nu in balbezit. Moicano geeft een lange en hoge pass. To Kwan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Talavera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Goldberg kopt de bal weg. Daar is Castellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brügger onderschept slim de pass. Brügger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Burga de bal. Xəqani rent richting de bal. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Brügger rent richting de bal. Brügger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
bin Mahayudin passt de bal met de wreef. Wspaniały probeert naar een medespeler te passen. Brügger is nu in balbezit. Brügger schiet op doel. Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 30%, Edson Team 70%.
Wilki Morskie - Edson Team 2:1