Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW PAŹDZIOCHY
53 Tactiek ZewCiotkiRambo
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 63.5
average Schieten excellent
weak Passen outstanding
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Czapiga probeert naar een medespeler te passen. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías onderschept slim de pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:1

4e minuut.
Daar is Fommei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena speelt de bal door. Croz rent richting de bal. Croz schiet op doel. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft een hoge lob. Alías kopt de bal weg. Croz is nu in balbezit. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Douglas kopt de bal weg. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Caliciuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz onderschept slim de pass. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kailus rent richting de bal. Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Alías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:2

13e minuut.
Douglas met een sublieme pass. Balbuena speelt de bal door. Polczyk met een sublieme pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Croz kopt de bal weg. Alías probeert naar een medespeler te passen. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:3

18e minuut.
Polczyk rent richting de bal. Polczyk passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:4

27e minuut.
Douglas passt de bal in één keer door. Balbuena met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:5

30e minuut.
Casaccia geeft een hoge lob. Alías is nu in balbezit. Alías geeft een hoge lob. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Özsu neemt de hoekschop. Polczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:6

37e minuut.
Sonhador heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk rent richting de bal. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alías is nu in balbezit. Alías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:7

38e minuut.
Balbuena passt de bal zonder na te denken. Polczyk rent richting de bal. Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:8

40e minuut.
Daar is Douglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douglas met een sublieme pass. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:9

41e minuut.
Douglas rent richting de bal. Douglas geeft een hoge lob. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:10

43e minuut.
Douglas passt de bal met de wreef. Özsu rent richting de bal. Özsu passt de bal met de wreef. Croz is nu in balbezit. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 75%, PAŹDZIOCHY 25%.
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:10

47e minuut.
Polczyk is nu in balbezit. Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal in één keer door. Croz is nu in balbezit. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz bokst de bal weg.

48e minuut.
Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft een hoge lob. Croz is nu in balbezit. Croz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Polczyk rent richting de bal. Polczyk passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:11

51e minuut.
Özsu heeft problemen om de bal te vangen. Özsu passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:12

54e minuut.
Douglas probeert naar een medespeler te passen. Balbuena met een sublieme pass. Polczyk rent richting de bal. Polczyk draait met de bal, schiet en ... Ordaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Kailus de bal. Caliciuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz verovert de bal door een tackle van achteren. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:13

61e minuut.
Balbuena speelt de bal door. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alías rent richting de bal. Alías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:14

62e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu passt de bal met de wreef. Kuyckx speelt de bal door. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Balbuena met een snelle inworp. Polczyk geeft een hoge lob. Croz krijgt zijn hoofd ertegen. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:15

66e minuut.
Douglas rent richting de bal. Douglas passt de bal in één keer door. Özsu speelt de bal door. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Özsu geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Alías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balbuena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuyckx de bal. Polczyk rent richting de bal. Polczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Özsu met een sublieme pass. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías probeert naar een medespeler te passen. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ordaz met een sublieme pass. Douglas kopt de bal weg. Özsu is nu in balbezit. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías schiet op doel. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:16

78e minuut.
Douglas is nu in balbezit. Douglas passt de bal met de wreef. Özsu geeft een hoge lob. Croz rent richting de bal. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alías heeft problemen om de bal te vangen. Alías schiet op doel. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:17

81e minuut.
Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailus geeft de bal voor. Belen probeert de bal aan de voet te houden. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:18

84e minuut.
Özsu passt de bal in één keer door. Alías is nu in balbezit. Alías passt de bal met de wreef. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:19

87e minuut.
Özsu probeert naar een medespeler te passen. Alías rent richting de bal. Alías passt de bal met de wreef. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonhador is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:20

89e minuut.
Douglas met een sublieme pass. Alías rent richting de bal. Alías speelt de bal door. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 82%, PAŹDZIOCHY 18%.
KS ZOPOCIE DW - PAŹDZIOCHY 0:20