Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FC EA.SKOWRONY.
plokp Tactiek artur
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 63.7
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen briljant


2e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal maakt een afschuwelijke overtreding. Kosmal krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Băboiescu geeft een hoge lob. Bonardi rent richting de bal. Bonardi speelt de bal door. Klungelig pakt Alfasdi de bal. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap. Spânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Puk kopt de bal weg. Røine probeert naar een medespeler te passen. Bonardi kopt de bal weg. Alfasdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasdi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Băboiescu onderschept slim de pass. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz passt de bal zonder na te denken. Rabiega geeft een hoge lob. Frades springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Patera probeert naar een medespeler te passen. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi speelt de bal door. Daar is Bonardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonardi haalt uit met een fantastische trap. Spânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Spitz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosmal de bal. Giugia speelt de bal door. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz onderschept slim de pass. Spitz speelt de bal door. Klungelig pakt Giugia de bal. Giugia probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Giugia is nu in balbezit. Patera onderschept slim de pass. Patera speelt de bal door. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi schiet op doel. Spânu bokst de bal weg.

37e minuut.
Kazimierczak geeft de bal voor. Bonardi probeert de bal aan de voet te houden. Owsiany kopt de bal weg. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... Spânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 44%, EA.SKOWRONY. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FC - EA.SKOWRONY. 0:0

47e minuut.
Herdt is nu in balbezit. Masternak begaat een overtreding. Herdt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owsiany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

48e minuut.
Owsiany is nu in balbezit. Owsiany passt de bal met de wreef. Bonardi rent richting de bal. Bonardi schiet op doel. Spânu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - EA.SKOWRONY. 1:0

56e minuut.
Masternak geeft een hoge lob. Rabiega probeert de bal aan de voet te houden. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski geeft een hoge lob. Frades krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FC - EA.SKOWRONY. 1:1

58e minuut.
Frades rent richting de bal. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Giugia is nu in balbezit. Giugia geeft de bal voor. Gradkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - EA.SKOWRONY. 1:2

67e minuut.
Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Giugia met een sublieme pass. Frades rent richting de bal. Frades draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nuotio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alfasdi kopt de bal weg. Żymirski probeert de bal met de borst te controleren. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hutmacher neemt vlug de vrije trap. Alfasdi kopt de bal weg. Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen. Bonardi rent richting de bal. Bonardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gradkowski met een sublieme pass. Kosmal speelt de bal door. Patera met een sublieme pass. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... Spânu bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Giugia de bal. Giugia speelt de bal door. Frades is nu in balbezit. Frades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - EA.SKOWRONY. 1:3

81e minuut.
Inworp. Leśnodorski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kosmal geeft een lange en hoge pass. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi passt de bal in één keer door. Bonardi rent richting de bal. Bonardi draait met de bal, schiet en ... Spânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nuotio geeft de bal voor. Klungelig pakt Masternak de bal. Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasdi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasdi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal met de wreef. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frades de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 53%, EA.SKOWRONY. 47%.
FC FC - EA.SKOWRONY. 1:3