Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Śniadówek Segel Olimpia
da3s Tactiek 4 liga
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Habas onderschept slim de pass. Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmasiak geeft een lange en hoge pass. Mehulić rent richting de bal. Mehulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Niski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niski met een sublieme pass. Bordes rent richting de bal. Bordes schiet op doel. Dickov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Habas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hallan de bal. Lindgren speelt de bal door. Bulut is nu in balbezit. Bulut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bordes is nu in balbezit. Polukordas is nu in balbezit. Polukordas passt de bal zonder na te denken. Bordes is nu in balbezit. Bordes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Goggi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bounfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bounfeld draait met de bal, schiet en ... Krak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Wicul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulut is nu in balbezit. Bulut probeert naar een medespeler te passen. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas geeft de bal voor. Krak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śniadówek 40%, Segel Olimpia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Śniadówek - Segel Olimpia 0:0

48e minuut.
Habas is nu in balbezit. Habas passt de bal met de wreef. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld schiet op doel. Krak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Segel Olimpia 1:0

50e minuut.
Daar is Polukordas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amandio verovert de bal door een tackle van achteren. Bordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordes draait met de bal, schiet en ... Dickov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Buitenspel voor Afet. Goede buitenspelval van de verdediging. Chętny komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wicul zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio draait met de bal, schiet en ... Dickov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Piechota onderschept slim de pass. Piechota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bordes de bal. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio haalt uit met een fantastische trap. Dickov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Lindgren speelt de bal door. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski passt de bal in één keer door. Amandio is nu in balbezit. Amandio draait met de bal, schiet en ... Dickov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Śniadówek - Segel Olimpia 1:1

76e minuut.
Goggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas onderschept slim de pass. Habas probeert naar een medespeler te passen. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Peev komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dickov trapt de bal weg. Piechota kan de bal niet met de borst controleren. Bulut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulut krijgt een gele kaart. Piechota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piechota met een snel genomen vrije trap. Amandio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mehulić de bal onder controle te krijgen. Amandio rent richting de bal. Amandio draait met de bal, schiet en ... Dickov bokst de bal weg. Hallan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Višňovský komt het veld opgelopen. Wicul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Chętny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Habas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld passt de bal in één keer door. Bulut rent richting de bal. Bulut schiet op doel. Krak bokst de bal weg. Hallan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallan draait met de bal, schiet en ... Krak bokst de bal weg. Bounfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bounfeld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Segel Olimpia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śniadówek 51%, Segel Olimpia 49%.
FC Śniadówek - Segel Olimpia 2:1