Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siekiera Piła Wromet Wróblewo
Paul v.8.1 Tactiek league
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Tabaszewski onderschept slim de pass. Inworp. Balfanz met de inworp. Villamizar rent richting de bal. Villamizar geeft een hoge lob. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kwaczała onderschept slim de pass. Kwaczała met een sublieme pass. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 1:0

14e minuut.
Baslx verovert de bal door een tackle van achteren. Baslx met een sublieme pass. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï schiet op doel. Bodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 1:1

17e minuut.
Zrínyi is nu in balbezit. Baslx begaat een overtreding. Zrínyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chevalier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dellera is nu in balbezit. Dellera draait met de bal, schiet en ... Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 2:1

25e minuut.
Qafarzadə geeft een lange en hoge pass. Nicolaï kopt de bal weg. Wardencki rent richting de bal. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Balfanz kan de bal niet met de borst controleren. Balfanz geeft de bal voor. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 50%, Wromet Wróblewo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 2:2

55e minuut.
Zrínyi probeert de bal aan de voet te houden. De Bondt is nu in balbezit. Ścianek onderschept slim de pass. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 3:2

64e minuut.
Chorševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorševas met een sublieme pass. Zrínyi speelt de bal door. Dellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellera haalt uit met een fantastische trap. Le Bail bokst de bal weg.

67e minuut.
Asencio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chorševas is nu in balbezit. Balfanz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balfanz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chorševas is nu in balbezit. Chorševas geeft een lange en hoge pass. Dellera rent richting de bal. Dellera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 4:2

90e minuut.
Zrínyi met een snelle inworp. Baslx is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwaczała. Kwaczała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 44%, Wromet Wróblewo 56%.
ZKS Siekiera Piła - Wromet Wróblewo 4:2