Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy ZKS Siekiera Piła
apud Tactiek Paul v.8.1
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
54.4 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Alfaiate verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman speelt de bal door. Mettomo geeft de bal voor. Ágai Kis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zrínyi met een snelle inworp. Kwaczała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chirikashvili de bal. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 0:1

30e minuut.
Alfaiate is nu in balbezit. Alfaiate passt de bal met de wreef. Teleki rent richting de bal. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 1:1

36e minuut.
Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała passt de bal met de wreef. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap. Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 1:2

44e minuut.
Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardencki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teleki neemt de hoekschop. Ágai Kis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kwaczała probeert naar een medespeler te passen. Dellera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebulski. Cebulski krijgt een gele kaart. Dellera raakt geblesseerd tijdens het duel. Longhi komt bij de bal en schiet. Dellera probeert de bal met de borst te controleren. Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 39%, ZKS Siekiera Piła 61%.
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 1:2

47e minuut.
Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała onderschept slim de pass. Kwaczała speelt de bal door. Dellera rent richting de bal. Dellera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Alfaiate passt de bal in één keer door. Şoiman probeert naar een medespeler te passen. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal schiet op doel. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 2:2

50e minuut.
Bojārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili begaat een overtreding. Bojārs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojārs met een snel genomen vrije trap. Özkemal heeft problemen om de bal te vangen. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 3:2

60e minuut.
Teleki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaiate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate passt de bal met de wreef. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki geeft een lange en hoge pass. Bodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts onderschept slim de pass. Dellera onderschept slim de pass. Dellera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bojārs kopt de bal weg. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Bodson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Martel begaat een overtreding. Martel krijgt een gele kaart. Özkemal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaczka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ágai Kis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 4:2

82e minuut.
Teleki rent richting de bal. Teleki geeft een lange en hoge pass. Martel rent richting de bal. Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Özkemal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate onderschept slim de pass. Alfaiate draait met de bal, schiet en ... Bodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki geeft een hoge lob. Ágai Kis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 5:2

90e minuut.
Zrínyi geeft een hoge lob. Huybrechts heeft problemen om de bal te vangen. Mazilu is nu in balbezit. Dellera verovert de bal door een tackle van achteren. Dellera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 48%, ZKS Siekiera Piła 52%.
Precz Hanysy - ZKS Siekiera Piła 5:2