Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denko FC Frugo
hura Tactiek moja 4
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Galatoulas passt de bal in één keer door. Sorbo rent richting de bal. Sorbo met een sublieme pass. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavarotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kiprich is nu in balbezit. Kiprich passt de bal in één keer door. Eon is nu in balbezit. Eon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
denko - FC Frugo 1:0

23e minuut.
Pavarotti is nu in balbezit. Galatoulas is nu in balbezit. Pavarotti rent richting de bal. Galatoulas onderschept slim de pass. Galatoulas geeft een lange en hoge pass. Güçlü bokst de bal weg.

26e minuut.
Calini geeft een hoge lob. Kondža kopt de bal weg. Langowski rent richting de bal. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Snellman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snellman passt de bal in één keer door. Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Langowski rent richting de bal. Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano probeert naar een medespeler te passen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Güçlü trapt de bal weg. Britton rent richting de bal. Kiprich met een sublieme pass. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Snellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apaçık krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 54%, FC Frugo 46%.
denko - FC Frugo 1:0

49e minuut.
Sorbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calini is nu in balbezit. Kiprich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprich geeft de bal voor. Eon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano passt de bal in één keer door. Langowski is nu in balbezit. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kiprich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprich passt de bal met de wreef. Eon is nu in balbezit. Eon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - FC Frugo 2:0

60e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. Calini is nu in balbezit. Calini geeft een hoge lob. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - FC Frugo 2:1

63e minuut.
Calini met de inworp. Giordano rent richting de bal. Giordano passt de bal in één keer door. Kondža rent richting de bal. Kondža schiet op doel. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Calini met een sublieme pass. Daar is Sorbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbo geeft een lange en hoge pass. Pavarotti is nu in balbezit. Pavarotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Apaçık passt de bal zonder na te denken. Giordano met een sublieme pass. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denko - FC Frugo 2:2

83e minuut.
Daar is Apaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık passt de bal met de wreef. Giordano met een sublieme pass. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - FC Frugo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 50%, FC Frugo 50%.
denko - FC Frugo 2:3