Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lider Rybnik UKS Kania Gostyń
2022 KOX Tactiek Magia22
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
30.5 gemiddelde waardering 27.7
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Orsa passt de bal in één keer door. Raszkiewicz rent richting de bal. Raszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kolano rent richting de bal. Kolano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szulgo speelt de bal door. Orsa kopt de bal weg. Nogalski probeert de bal aan de voet te houden. Raszkiewicz rent richting de bal. Raszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Beltrame neemt vlug de vrije trap. Kolano kopt de bal weg. Raszkiewicz is nu in balbezit. Raszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koźlarz kopt de bal weg. Daar is Vella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolano begaat een overtreding. Vella roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vella kan niet meer verder spelen. Mętel komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Menguellet de bal. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Menguellet zijn tegenspeler op de grond. Wojak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wojak kan niet meer verder spelen. Cărtărescu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Klungelig pakt Warczak de bal. Koźlarz rent richting de bal. Barszcz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barszcz krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Orsa is nu in balbezit. Orsa speelt de bal door. Raszkiewicz is nu in balbezit. Raszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - UKS Kania Gostyń 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 38%, UKS Kania Gostyń 62%.
Lider Rybnik - UKS Kania Gostyń 1:0

59e minuut.
Inworp. Koźlarz met de inworp. Cărtărescu kan de bal niet met de borst controleren. Cărtărescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - UKS Kania Gostyń 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 44%, UKS Kania Gostyń 56%.
Lider Rybnik - UKS Kania Gostyń 2:0