Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA Góra Kalwaria gmochy
OldT532L Tactiek antidotum
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
63 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten good
very good Passen solid
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Garrincha met een sublieme pass. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lincar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicula kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uusimaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Lincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincar passt de bal met de wreef. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Calcerano geeft de bal voor. Inworp. Karmé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linka geeft de bal voor. Pszczołowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nicula stond buitenspel. Linka neemt vlug de vrije trap. Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé geeft een hoge lob. Pszczołowski krijgt zijn hoofd ertegen. Aljas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Zachwieja geeft een hoge lob. Calcerano rent richting de bal. Cvengoš onderschept slim de pass. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Aljas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pszczołowski is nu in balbezit. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski is nu in balbezit. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cvengoš kopt de bal weg. Aljas probeert naar een medespeler te passen. Busch kopt de bal weg. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Aljas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radujko geeft een hoge lob. Linka geeft een lange en hoge pass. Cvengoš springt en kopt de bal. Aljas bokst de bal weg.

41e minuut.
Szaber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fardal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 47%, gmochy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA Góra Kalwaria - gmochy 0:0

46e minuut.
Linka geeft een lange en hoge pass. Collor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - gmochy 1:0

48e minuut.
Fardal heeft problemen om de bal te vangen. Fardal geeft een lange en hoge pass. Brands rent richting de bal. Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 39%, gmochy 61%.
LEGIA Góra Kalwaria - gmochy 1:0